FC «Bakery» – РДС – 5:3. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

FC «Bakery» (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 5:3 (3:0)

Голи: Різник (3), Березюк (10,24), Белих (12), Джоєв (21) – Стрикаль (13), Масоха (15,20)

Попередження: Різник, Несват, Вечірній – Дувняк, Погребняк

Після того, як Рятівник у 10 турі виграв свій матч і піднявся на 1 місце, набравши 20 очок після 9-ти ігор, ставки у цій зустрічі значно піднялися. Перед цією грою у FC «Bakery» – 20 очок і 9 ігор (2 місце), у РДСа – 18 очок і 8 ігор (3 місце).

З урахування важливості гри, де бажано перемагати, учасники зустрічі активно почали зустріч. Рівна гра з багатоходовими комбінаціями у першій частині стартового тайму завершилася голом у михайлівські ворота – 1:0. Забитий гол додав впевненості черкащанам, але з іншого боку суперник додав у швидкості і гра набула більш інтенсивнішого характеру.

На 9 хвилині  «Bakery» вдається провести швидкий перехід від захисту до нападу і після пасу Александрова Березюк замкнув дальню стійку – 2:0. Ще через пів хвилини михайлівську команду від пропущеного гола врятувала стійка воріт. Згодом вже бейкерівцям пощастило, коли Дувняку не вистачило кілька сантиметрів, щоб переправити круглого у ворота суперника після пасу від Масохи.

Перед перервою Белих влучним ударом доводить перевагу своєї команди до трьох голів.

На старті другої половини зустрічі Стрикаль потужним ударом з флангу під поперечину воріт робить рахунок у зустрічі більш перспективним для його команди – 3:1. Бейкерівці роблять все можливе, щоб повернути перевагу у рахунку у три голи. Зі свого боку РДС мобілізував свої сили і на 15 хвилині, провівши якісну швидку атаку, скоротив відставання у рахунку до одного гола – 3:2.

Після чергової зміни у рахунку, градус зустрічі значно зріс, гравці стали діяти швидше, а від того побільшало помилок.

На двадцятій хвилині РДС зрівнює рахунок, але не пройшло і пів хвилини як Джоєв у «Bakery» з 14 метрів влучним ударом у дев’ятку знову виводить свою команду вперед – 4:3.

За дві хвилини до завершення гри гравець РДС дивом з трьох метрів не влучив у пусті ворота.

Завершальні хвилини зустрічі команда з Михайлівки атакувала з п’ятим і мав шанс забивати, але голкіпер бейкерівців виручив. А зва 20 секунд до фінальної черкащани перехопили м’яч і забили п’ятий гол, який став переможним.