«Композит» – «Черкаські козаки» – 1:7. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

«Композит» (Ватутіне) – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 1:7 (1:2)

Голи: Білоус (9) – Кулик (5, 10, 16, 19), Пустовіт (17), Лукомський (18), Осипчук (24)

Попередження: Трандафілов (Черкаські козаки)

Зустріч непоступливих команд, які знаходяться у середині турнірної і ще не втратили шанси поборотися за призове місце. У цьому контексті десь краща позиція у Козаків. Тож черкащани і активніше почали гру. Композит стримавши натиск суперника, відповів кількома гострими атаками. Всі дії команд не були підтвердженими забитими голами.

Згодом Черкаські козаки відкривають рахунок у зустрічі і посилюючи тиск на ворота суперника проявляють бажання подвоїти свою перевагу. Та захопившись атакувальними діями, Козаки прогавили контрвипад суперників, де Білоус влучним ударом зрівнює рахунок – 1:1.  Перед перервою козакам вдається повернути перевагу у рахунку.

На початку другого тайму у грі команд спостерігалися гойдалки в атаках. Обмін атаками завершився тим, що Кулик збільшує перевагу своєї команди до двох голів. Після цього ігровий механізм Композита здав збій і у їхні ворота за короткий проміжок часу влетіло ще два голи – 1:5. Грати командам ще вісім хвилин. Ватутінці, щоб внести зміни у гру починають грати з п’ятим. Черкаські козаки вже не форсують подій, а надійно захищаються і шукають та знаходять моменти, щоб скористатися тим, що у суперника ворота без догляду. На 18 хвилині на табло вже 1:6.

Після чергової зміни рахунку ситуація на майданчику кардинально не змінилася, лише Козаки забили ще один гол.