«Слобода» – «Земельник» – 3:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

«Слобода» (Червона Слобода) – «Земельник» (Кропивницький) – 3:3 (1:2)

Голи: Данилейко (9), Семенюк М. (25), Смакула (20) – Лобода (2,30), Загальський (15)

Попередження: Смакула – Хорольський

Зі стартових секунд поєдинку команди увімкнули високі швидкості. Напевне настрій був забити швидкий гол. Чи так було, чи не так, але Земельник зумів на старті гри першим забити.

На Слободу негативний початок зустрічі особливо не вплинув і вони зі свого боку відповіли кількома гострими атаками. Проте далі все таки частіше атакують футзалісти з Кропивницького.

На 9 хвилині Слобода свою невеличку ігрову перевагу втілює у забитий гол – у Данилейка хоч ударом вийшов не сильним, але у самісінький нижній лівий від голкіпера кут воріт – 1:1.

Після того як рахунок у зустрічі став рівним, на майданчику спостерігається рівна гра. Потрібно відзначити, що Слобода ближче до перерви розбігалася і супернику все важче їх стримувати. Проте кінцівка тайму пройшла під акомпанемент атак Земельника і Загальський після пасу від Лободи забиває гол «в роздягальню» – 1:2.

Відпочивши, команди у другому таймі додають швидкості своїм атакам. Гра стає ще більш динамічнішою. У Земельника виходять більш злагоджені дії. Слобода за рахунок пресингу часто змушує опонентів помилятися. На 20 хвилині червонослобідській команді вдається зробити швидкий перехід від захисту в атаку і Смакула зрівнює рахунок.

Забитий гол додає впевненості господарям зустрічі і у них проходять кілька атак, де лише реакція голкіпера Земельника не дозволяє рахунку змінюватися.

Та все ж на 23 хвилині голкіпер гостей зустрічі нічого не зміг вдіяти коли Семенюк М. замикав пас від Смакули – 3:2. Програючи, Земельник акцентовано йде в атаку, при цьому у Слободи з’являється шанс скористатися надмірною увагою опонента до наступу.

На 26 хвилині Слобода заробляє п’ятий командний фол. У цю хвилину триває «обстріл» воріт Земельника, де їхній голкіпер на висоті. Через хвилину у ворота Слободи призначається дабл-пенальті, який кропивницький гравець не реалізує.

Далі атака від Слободи, але Земельник швидко бере м’яч під свій контроль і за хвилину до фінальної сирени Лобода зрівнює рахунок – 3:3.  Після цього як не старалися команди, але рахунок більше не змінювався.