Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Карбон-2» (Черкаси) – МСК «Дніпро» U-19 (Черкаси)

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б»

«Карбон-2» – МСК «Дніпро-U-19» – 5:3(3:1)

Голи: Болюк, Фесенко, Поліщук (3) – Однороженко, Кулініч (2)

Юним дніпрянам випало грати з командою, яка таким складом гравців не загубилася б у вищій лізі. Стартові три хвилини команди провели досить таки активно і у рівній боротьбі. Проте згодом помилка у захисті змусила голкіпера  МСК «Дніпро-U-19» виймати м’яч із свої воріт. Через хвилину Демченко  був на перспективній ударній позиції, але не зумів обіграти голкіпера карбонівців Раковського В. Через кілька секунд вже поперечка воріт господарів гри рятує їх після удару Однороженко. У відповідь атака «Карбона-2» і на табло 2:0. Проте дніпрян на такий рахунок особливо не звертають уваги і намагаються своїми активними діями змусити суперника помилятися. Але не забуваймо, що складі «Карбона-2» є гравці, які свого часу виступали на професіональному рівні, щоправда у великому футболі і не так просто їх змусити зробити помилку.

Поступово темп у грі дещо впав. Карбонівці вдалися до довгий розіграшів м’яча з ретельною підготовкою атак і одна з них завершилася голом. По ходу у господарів «намалювався» п’ятий фол, а після сольного проходу Однороженка у ворота «Карбона-2» влетів гол.

На старті другого тайму Черненко у «Дніпра» не зумів реалізувати свій гольовий шанс. Тим не менш цей епізод додав дніпрянам впевненості і вони деякий час змусили суперника захищатися. Хоча не виключено, що досвідчені карбонівці вирішили пограти від оборони.

Ближче до завершення гри команди порадували глядачів забитими голами, проте на загальний рахунок зустрічі це не вплинуло.