«Карбон» – «ЮГ-2000» – 4:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

«Карбон» (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси) – 4:3 (2:2)

Голи: Шкондін (8,27,30), Капля (15) – Мачульський (13), Бурлін (15), Матвієнко (17)

Зустріч сусідів по турнірній таблиці почалася з обміну гострими атаками. Першими рахунок у матчі відкрили господарі матчу. ЮГу потрібен був деякий час, що зрівняти рахунок – на 13 хвилині забитий м’яч у свої ворота записав Мачульський.

Ближче до перерви у Карбона п’ять фолів. Згодом за перебір цих фолів у ворота Магльованого призначається перший дабл-пенальті. Удар Мачульського голкіпер парирував. Але через короткий проміжок часу знову Карбон порушує правила і до м’яча підходить Бурлін – вже цей удар Магльований не парирує – 2:1. Далі слово за карбонівцями і на перерву команди йдуть при нічийному рахунку – 2:2.

Відразу на старті другої частини зустрічі Матвієнко ефектним рухом ноги пересилає шкіряну кулю у ворота Карбона – 2:3.

Після стартової активності команди збавили швидкості і перейшли до проведення багатоходових комбінацій і особливо не поспішних комбінацій. Трішки більше роботи у голкіпера ЮГ-2000 Манжели. Його реакція і своєчасні виходи з воріт не дозволяли кілька разів м’ячу влучати у ворота.

За чотири хвилини до завершення гри Карбон переходить до гри з п’ятим має моменти, щоб зрівнювати рахунок, але не реалізує їх. ЮГ-2000 зосереджений на захисті. Проте нічого гості зустрічі не змогли вдіяти коли Магльований пробивав вздовж воріт свого візаві, а Шкондін замикав цей простріл – 3:3. ЮГ-2000 особливою активністю не відреагував на цю зміну рахунку, а от Карбон було вже не зупинити і Шкондін ударом головою знову переправляє м’яч у ворота Манжели – 4:3.

Завершальні секунди зустрічі ЮГ провів в атаках, але врятувати зустріч не звдалося.