«Служба порятунку» – МСК «Дніпро» – 1:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

5 Лютого, 2023

5 лютого 2023 року. 10  тур. Матч проходив без глядачів.

«Служба порятунку» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 1:0 (0:0)

Голи: Литовченко (20)

Попередження: Литовченко, Горбань, Дровольський – Ольшевський

Інтрига перед цим матчем у тому, що МСК Дніпро дещо сенсаційно замикає турнірну таблицю, хоча має добрий потенціал, а Служба порятунку у разі перемоги залишає за собою шанс поборотися за призове місце.

Першу половина 1 тайму команди провели обмінюючись атаками, серед яких були і ті, що могли закінчитися результативно.

На 10 хвилині голкіпер рятівників Чмих і поперечина воріт завадили влетіти круглому у сітку воріт. Службі порятунку відповісти таким гострим моментом не вдалося.

Під завершення тайму команди активізувалися, особливо дніпряни, які ціленаправлено побігли на штурм воріт рятівників.

Другий тайм почався з того, що рятівники намагаються частіше ніж суперник атакувати, але пресинг дніпрян зводить усі намагання опонентів відкрити рахунок у грі.

На 16 хвилині спочатку Пономаренко у МСК Дніпро врятував свою команду від гола, а потім Чмих зіграв надійно на лінії свої воріт.

На 20 хвилині Служба порятунку перехоплює м’яч у дніпрян, швидко переходить в контратаку і Литовченко відкриває рахунок у матчі – 1:0. Через одну хвилину аналогічна ситуація для МСК  і здавалося, що вона також закінчиться результативно, але Кулик в останню мить вибив круглого з пустих воріт. Ще через хвилину Пархоменко у Дніпра мав нагоду забивати і знову голкіпер став на заваді. Загалом на 23-24 хвилині зустрічі м’яч частіше в ногах дніпрян.  Далі ситуація з володінням м’яча кардинально не міняється. Служба порятунку коли отримує м’яч намагається особливо не поспішати – рахунок на табло дозволяє їм грати раціонально і особливо не ризикуючи. При цьому ціна помилки дуже висока.

За три хвилини до фінальної сирени МСК Дніпро переходить до атак з п’ятим і має шанси зрівнювати рахунок, але обіграти голкіпера не вдається. Рятівники при першій нагоді контратакують, але таких моментів у них зовсім мало.

Завершальні секунди зустрічі пройшли під акомпанемент атак дніпрян, але ворота Служби порятунку так і залишилися «сухими».