Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Карбон» (Черкаси) – ФК «ЧФК» (Черкаси) – 4:2

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

«Карбон» – ФК «ЧФК» – 4:2 (1:1)

Голи: Біда, Колос, Сафонов, автогол суперника – Погрібний (20

На майданчику зустрілися команди у складі яких достатньо гравців, які індивідуально сильні і мають гарні бомбардирські здібності. Але вже стартові хвилини гри показали, що форсувати події ніхто особливо не налаштований.

На лавах запасних суперників достатньо гравців, щоб підтримувати високий темп зустрічі. Досить швидко пролетіли 10 хвилин зустрічі, а по справжньому гольових моментів біля обох воріт не спостерігалося. Хоча при цьому і Манжела у ФК «ЧФК» і Магльований у «Карбона» постійно напружені. Та все ж перший тайм не залишився без забитих голів – за 15 секунд до перерви у «Карбона» забитим голом відзначився Бойко, а через 11 секунд Погрібний у гостей зрівняв рахунок – 1:1.

Відпочивши, команди у II таймі не вдалися до швидких атакувальних дій, а розмірено і по- гросмейстерськи готували атаки. Проте поступово швидкості у грі почали підніматися і гравці «ЧФК» з жахом будуть згадувати 16 хвилину, коли карбонівець Сафонов вивів свою команду вперед, а через кілька секунд Манжела зробив все можливе, щоб м’яч не влетів у його ворота від суперника, але у цій справі йому «підсобив» одноклубник, забивши у свої ворота – 3:1.

Гостям потрібна була 1 хвилина ігрового часу, щоб заспокоїтися і реалізувати стандарт – 3:2. До завершення гри ще залишається багато часу, щоб кардильно змінити ситуацію як в один, так і інший бік. Щоправда при цьому чефековцям потрібно ризикувати і при цьому не забувати, що у складі суперника є Колос і Бойко, які з нічого можуть «вижати» максимум.

До завершення гри залишається три хвилини і «ЧФК» переходить до гри в п’ять польових і майже відразу Сафонов ледь не покарав їх за це – шкіряна куля після його удару влучила у поперечку воріт і вилетіла за межі майданчика. За 1 хв. 22 секунди  до фінальної сирени Колос виходив сам на сам з Манжелою і не зумів його обіграти. Майже відразу «Карбон» отримує 5 фол. Проте господарі зустрічі грають досить уважно, за кілька секунд до сирени Колос зробив все можливе, щоб Біда забив 4 гол.