«Черкаські козаки» – FC «Bakery» – 5:1. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

12 Лютого, 2023

12 лютого 2023 року. 11  тур. Матч проходив без глядачів.

«Черкаські козаки» (Черкаси) – FC «Bakery» (Черкаси) – 5:1 (1:0)

Голи: Пустовіт (11), Кулик (15, 18, 22), Лукомський (20) – Белих (21)

Попередження: Хоменко, Агарін, Жежер, Александров (усі – «Bakery»)

Вилучення: Кулик (Черкаські козаки) – Белих (Bakery) .

З огляду боротьби за призові місця матч має особливе значення для обох команд і обох влаштовує лише перемога.

З огляду на важливість поєдинку, гру команди почали досить таки активно, акцентуючи свою увагу на атаку. Перші шість хвилин пройшли у рівній боротьбі з рівномірним обміном атак. У цей проміжок зустрічі відзначитися забитим голом могла як одна так і інша команд, але або голкіпери виручали свої команди, або гравців підводила неточність.

Далі у грі швидкості упали. Гравці стали частіше помилятися, а від того стало більше порушення правил. За дві хвилини до перерви у бейкерівці 5 фолів. Але на цьому їхні неприємності не закінчилися – згодом після удару Пустовіта шкіряна куля з рикошетом залетіла у ворота гостей – 1:0. Міг і другий гол влетіли у їхні ворота вже з дабл-пенальті, але Пустовіт промахнувся.

На старті другої половини гри Bakery застосовує пресинг, з метою швидкого відбору м’яча. Проте вийшло так, що у період з 12 по 14 хвилину гаряче біля воріт Жежера, який в одному випадку зумів зреагувати на удар з рикошетом. В іншому випадку Лукомський не влучив у пусті ворота.

На 15 і 16 хвилинах гри Кулик у Козаків свої шанси використав на 100%. Особливо красивим був його перший гол, коли він стоячи спиною до воріт головою переправив повз голкіпера.

У  «Bakery» відбулася зміна голкіперів – на майданчик вийшов Хоменко. Але новий голкіпер бейкерівців нічого не зміг вдіяти проти гарматного удару Лукомського – 4:0. Після цього гості зустрічі перейшли до гри з п’ятим. Грати ще більше ніж шість хвилин.

За три з половиною хвилини до завершення гри «Bakery» скорочує відставання у рахунку до трьох голів. Але через хвилину забиває п’ятий гол і робить шанси суперника врятувати гру дуже і дуже малими.

Кінцівку зустрічі «Bakery» провів в атаках, але забити гол не змогли. На жаль, у кінцівці зустрічі у гравців не витримали нерви. Арбітрами були показані картки різних кольорів.