Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Цетус» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси)

15 Грудня, 2019

15  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 3 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

«Цетус» – МСК «Дніпро»  – 6:0 (2:0)

Голи: Сорокін, Степанов (2),  Дєєв, Олійник,Сидоренко

З перших секунд зустрічі команди ввімкнули максимальні швидкості, де відразу виникло питання чи зможе «Цетус» підтримувати такий темп. Але як показали подальші події, господарі матчу досить таки впевнено грають на максимальних швидкостях, незважаючи на поважний вік кількох її гравців.

На 5 хвилині гри «Цетус» розігрує штрафний, внаслідок якого м’яч після гарматного удару влітає у ворота дніпрян. Проте гості на пропущений гол особливо не звертають уваги і намагаються зрівняти рахунок, але потрібно враховувати, що їхній суперник є зіграним  колективом. І це вони підтверджують своїми злагодженими діями під час однієї з атак, яка завершилася забитим голом – 2:0.

Другу частину зустрічі цетусівці цілеспрямовано почали з атак на ворота юних дніпрян і на 14 хвилині рахунок у грі після удару Сидоренка втретє у грі змінився. Цей гол помітно психологічно вплинув на гру МСК «Дніпро», підтвердженням чого став четвертий м’яч який вони пропустили. Ближче до середини тайму «Цетус» збавив швидкості  і дав можливість опонентам частіше володіти м’ячем, але наданим шансом їхнім юним опонентам скористатися не вдалося. Натомість цетусівці свої гольові моменти реалізовували.

У підсумку «Цетус» здобув свою першу перемогу у чемпіонаті, яка допомогла їм закріпитися на третьому місці.