FC «Bakery» – «Рятівник» – 1:6 . Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

19 Лютого, 2023

19 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів.

Перша ліга. FC «Bakery» (Черкаси) – «Рятівник» (Черкаси) – 1:6 (0:2)

Голи: Кондратюк (19) – Безродний (5,22), Касян (7,19), Блонський (13), Кречик (17)

Попередження: Березюк (Бейкері)

Дуже важлива гра для обох команд з огляду боротьби за перше місце. Зустріч команд у першому колі закінчилася внічию. Прогноз на цю гру не робимо, але очікується серйозна боротьба.

Старт першого тайму суперники провели обмінюючись гострими атаками. На 3 хвилині у рятівників Безродний починає правим флангом атаку, яка знаходить своє продовження. Завршення атаки за Безродним, який її і почав – 0:1. Наміри «Bakery»  відігратися не мали успіху, натомість Рятівнику вдалося подвоїти свою перевагу.

Те, що у рятівників велика налаштованість на цей матч, вони підтвердили на початку другого тайму забивши третій гол. Через хвилину після цього у Онученка із «Bakery» був шанс скорочувати відставання у рахунку, але м’яч влучив у стійку воріт. І майже відразу у ворота бейкерівців влетів четвертий, а згодом й п’ятий м’яч.  Але за шість хвилин до завершення гри влучний удар Кондраюка дарує господарям зустрічі надію – 1:5.

Далі у матчі вимушена пауза через повітряну тривогу.

Після відновлення гри «Bakery» відразу переходять до атак з п’ятим і півтори хвилини тримають у напрузі захист опонентів. Та при першій нагоді Рятівник організовує результативний контрвипад і на табло рахунок 1:6, який до фінальної сирени не змінювався.