«Рятівник» – «Вектра» – 4:0. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

26 Лютого, 2023

26 лютого 2023 року. 13  тур. Матч проходив без глядачів.

«Рятівник» (Черкаси) – «Вектра» (Черкаси) – 4:0 (3:0)

Голи: Касян (3,12), Безродний (7), Пекур (22)

Попередження: Дяк В. (Вектра)

Черговий важливий матч у Першій лізі. У цій грі перемога важлива для обох команд, а особливо для рятівників. Саме господарі зустрічі зі стартових хвилин побігли забивати «швидкий». На 3 хвилині Касян у Рятівника замкнув дальню стійку – 1:0. Через деякий час господарям матчу вдається подвоїти свою перевагу.

Прогораючи з різницею у два голи Вектра вдається до більш активних дій, але легкості в їхніх атаках поки не відчувається. Натомість студенти не збавляють оберти. На 8 хвилині за гру рукою у ворота Дяка призначається пенальті – б’є пенальті Безродний і м’яч влучає у стійку воріт. Зазвичай коли команді не вдається реалізувати гольовий момент, то суперник відповідає голом. Вектрі цього зробити не вдалося. Натомість Рятівник перед перервою втретє змусив вектрівців виймати круглого із сітки свої воріт.

У першій половині другого тайму перевага рятівників вже не така відчутна і вони дають супернику більше часу володіти м’ячем. На 21 хвилині дальній удар у Ворони вийшов не сильним, але точно у кут воріт і голкіперу рятівників  потрібно було сідати майже у шпагат, шоб відбити м’яч. Після цього моменту Рятівник переходить до гри зі своїм голкіпером Пекуром, який забиває четвертий м’яч, який, як з’ясувалося згодом, став «золотим» для його команди.