«Юність» – FC «Bakery» – 3:2. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

26 Лютого, 2023

26 лютого 2023 року. 13  тур. Матч проходив без глядачів.

«Юність» (Черкаси) – FC «Bakery» (Черкаси) – 3:2 (2:1)

Голи: Доненко (10, 11), Соломка (20) – Джоєв (3), Агарін (18)

Попередження: Моторний – Агарін, Несват

Цей матч завершальний у 13 турі.  Для «Bakery» важлива у боротьбі за 2-3 місце турнірної таблиці. Зробити це у матчі з амбітною Юністю буде складно, а якщо там піде гра у їхнього бомбардира – Доненка, то потрібно думати і про атаку і про захист у рівній мірі.

Першими рахунок у грі відкрили бейкерівці і здавалося, що незабаром їм вдасться збільшити перевагу. Але Юність зуміла за короткий термін часу мобілізуватися, вирівняти гру і створювати гольові моменти. Під завершення тайму Юність стала атакувати зі своїм воротарем. В один з моментів  бейкерівці порушують у штрафній правила на голкіперові, за що призначено пенальті. Доненко з шести метрів б’є влучно – 1:1. А ще через 30 секунд Доненко після пасу від Моторного, заганяє м’яч у ворота Жежера – 2:1. Більше забитих голів у першому таймі не було.

На початку другого тайму очікувалося, що великими силами атакуватимуть бейкерівці, а вийшло, що дві хвилини м’яч під контролем Юності. Та все ж «Bakery» налагоджує атакувальні дії, але Юність, здається впіймав кураж і гра йде у всіх напрямках.

До завершення гри ще 6 хвилин. У гостей зустрічі Агарін вдається до удару з дальньої і досягає мети – 2:2.

Хвилинний обмін атаками закінчився забитим голом у бейкерівські ворота – 3:2. До завершення гри ще три хвилини. Очікуваного штурму воріт Юності не спостерігається. Бейкерівці мають дещо втомлений вигляд. За дві хвилини до завершення «Bakery» переходить до гри з п’ятим. Юність пресингує при відборі м’яча.

«Bakery» має шанс зрівнювати рахунок, але м’яч влучає у поперечину воріт. Через 5 секунд фінальна сирена.