«Bakery» – «Композит» – 8:0. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

12 Березня, 2023

12 Березня, 2023. Гра чотирнадцятого туру.

FC «Bakery» (Черкаси) – «Композит» (Ватутіне) – 8:0 (3:0)

Голи: Оржехівський (1, 3), Кондратюк (16), Белих (12), Жежер (23), Александров (18, 19, 24)

Попередження: Онученко – Погрібний (2)

Щодо турнірної боротьби, то черкаська команда у разі перемоги фінішує на третьому місці, а для ватутінської команди виграш дозволяє закінчити змагання на шостому місці.

Потужніше матч почали бейкерівці і досить швидко відкрили рахунок у матчі. Намагання композитівців, особливо їх досвідчених гравців Білоуса і Погрібного, організувати відповідь забитим голом, не увінчалася успіхом. На четвертій хвилині «Bakery» подвоїв свою перевагу. Після цього у діях гравців обох команд з’явилася деяка нервовість, яку швидко «погасив» арбітр зустрічі.

Перед перервою у ворота Композита влетів третій гол. Майже відразу після перерви черкаська команда забила четвертий гол. Намагання ватутінської команди вирівняти ситуацію не мали успіху, а от у суперника відкрилося друге дихання, особливо у Александрова, який протягом 18 хвилини забив два голи – 6:0 і зробив заявку його команди на перемогу досить таки вагомою.

Кінцівка зустрічі пройшла під акомпанемент атак черкаської команди. Композит відповідав гострими контратаками, а наприкінці гри грав з п’ятим. Проте суттєвої зміни у грі не відбулося і FC «Bakery» здобув перемогу, яка стала для них «бронзовою».