У Шполі відбувся всеукраїнський турнір з футзалу

18 Грудня, 2019

У змаганнях присвячених Дню св. Миколая та новорічно-різдвяним святам «Миколай збирає друзів», взяли участь і дівчата і хлопці. Ігри проходили за коловою системою, по п’ять команд в групі.

Серед хлопчиків найсильнішою виявилась команда ДЮСШ Шполянської ОТГ, які, незважаючи на поразку в перший день від Світловодська, змогли зібратись з силами та перемогти в інших зустрічах: 3 : 2 – Звенигородку,  3:0 –  Скотареве, 4:1 – Світловодськ.

Срібними призерами за рахунок поразки від шполян, зайняла команда з Кіровоградської області «Сокіл» м. Світловодськ, бронзовими призерами стали спортсмени «Спортивного ліцею» м. Звенигородка.

Серед команд дівчаток чемпіонами стала команда з Вінницької області м. Могилів-Подільський, яка пройшла без поразок весь турнір, юні шполянки зайняли друге місце, не змогли налаштуватись на боротьбу в перший день, звівши в нічию гру проти Катеринополя, пропустили на останній секунді матчу, 2:2, та з хокейним рахунком поступились майбутнім переможцям 5:6. На наступний день переграли команду Скотареве – 2:0 та «Власівчанку» м. Світловодськ – 3 : 0.

Третю сходинку зайняла команда «Вікторія» смт. Катеринопіль, за гіршою різницею забитих і пропущених голів.

Завдяки підтримці міської ради ОТГ всі учасники отримали солодкі подарунки, грамоти . Команди-переможці нагороджені кубками.

Кращі спортсмени в номінаціях :

серед хлопчиків:

воротар – Коваль Михайло «Сокіл» м. Світловодськ,

захисник – Сіренко Максим «Спортивний ліцей» м. Звенигородка

бомбардир – Кротов Ілля «ДЮСШ» м. Шпола

серед дівчаток:

воротар – Півень Мілана «Власівчанка» м. Світловодськ

захисник – Онищенко Богдана «Жайвір» Шполянська ОТГ

бомбардир – Кушнір Андріана «Сугатинка» м. Могилів-Подільський

міс турніру – Ткаченко Дарія.

 

Джерело: shpola-otg.gov.ua