Футзалісти МСК «Дніпро» взяли участь у товариському турнірі у Львові, де перемогла дружба

20 Березня, 2023

Впродовж вихідних, 18-19 березня, на “Боско-Арені” відбувся “Відкритий Кубок Асоціації футзалу Львівщини” з футзалу. Між собою змагалися восьмеро маститих колективів, а підсумкову звитягу здобула стрийська “Скала 1911”.

Звітні змагання відбулися під егідою АФЛ, та все ж стали всеукраїнськими. З інших областей до Львова на футзальні протистояння завітали, зокрема, харківська “Галерея”, МСК “Дніпро” (Черкаси), та “Яско” (Вінниця). Якість учасників цього турніру також була на належному рівні. Той-таки “Яско” вже невдовзі зіграє в 1/8 фіналу Кубка України. “Галицька Здоба” теж може похизуватися ідентичною характеристикою. “Nice Guys” – чинний чемпіон Суперліги Львівщини з футзалу, а всі інші – топові представники та гравці на відповідних рівнях.

У перший ігровий день відбулися поєдинки групового раунду, у яких команди доводили своє право на вихід до прямих стиків за найвищі позиції (Група «А»: МСК Дніпро (Черкаси), NG Metal (Львів), Штурм (Львів), Скала 1911(Стрий); Група «Б»: Яско  (Вінниця), Nice Guys (Львів), Галицька здоба (Львів), Галерея (Харків).

Найкраще подолати груповий етап вдалося, певна річ, фіналістам, але і решту колективів продемонстрували дуже гідну конкуренцію. Суперництво чітко простежувалося у кожній без винятку зустрічі.

Матч за сьому підсумкову позицію завершився звитягою МСК “Дніпро” над “Галицькою Здобою” – 4:2. Двобій за п’яту сходинку задекларував перемогу “Штурму” над “Галереєю” – 4:0. Видовищна битва за “бронзу” ознаменувалася перемогою “NG Metal” над “Яско” – 4:2. Фінал турніру між “Nice Guys” та “Скалою 1911” став справжньою окрасою змагань. Стрияни, які на цей турнір підсилилися низкою виконавців “in.IT”, у яскравому стилі обіграли “Nice Guys” із рахунком 5:2 та подарували шквал позитивних емоцій усім своїм прихильникам.

Джерело: futsal.lviv.ua