Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро-U-19» – «Служба порятунку»

21 Грудня, 2019

21 грудня 2019 р. відбулася перенесена гра 2 туру чемпіонату Черкаської області серед команд І ліги (група «Б»).

МСК «Дніпро-U-19» – «Служба порятунку» – 2:4 (1:2)

Голи: Черненко, Кулініч – Панченко, Караушан, Магльований

Обидві команди досить таки активно почали зустріч. Результатом таких активностей став забитий гол у ворота юних дніпрян. Проте такий початок зустрічі господарів особливо не засмутив і вони відповіли кількома якісними атаками, які, щоправда, не були доведені до логічного завершення. Далі були три хвилини рівної боротьби, які закінчилися помилкою дніпрян біля свої воріт, якою скористався Панченко.

Після другого пропущеного гола  МСК «Дніпро-U-19» додає у мобільності і Кулініч скорочує відставання у рахунку до одного гола – 1:2. У «Служби порятунку» помітна втрата стрункості у командних діях, і якби Оніщенко був вправніший, коли був один на один із голкіпером гостей, то ситуація на табло могла б змінитися.

Заключні хвилини тайму пройшли у рівній боротьбі, але для команд все обійшлося без пропущених голів.

Друга частина зустрічі почалася з «холодного душу» для «Служби порятунку» у вигляді пропущеного м’яча після удару Черненка – 2:2. Цей гол додав впевненості гравцям МСК «Дніпро-U-19» і вони побігли закріплювати успіх, але прогавили котратаку, яку влучно завершив Магльований – 2:3. Після чергової зміни рахунку команди додали у швидкості, стало більше флангових проходів. Проте помітно, що дніпрянам поки складно відвикнути від великого футболу і досить часто вони грають індивідуально, коли ситуацію, можна було вирішити пасом на партнера.

Рахунок на табло (2:3) змушує обидві команди атакувати, а, відповідно, ціна помилки при цьому зростає у рази. Грати командам ще три хвилини. Що у цей проміжок часу матиме успіх – досвіт «Служби порятунку» чи азарт юних дніпрян.

Гості зустрічі почали більше грати від оборони. «Дніпро» більше часу проводить на половині поля суперника. До закінчення гри 1 хвилина. Градус зустрічі піднімається до максимуму. Господарі міняють воротаря на польового, але це їм не допомогло врятувати поєдинок.