Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Авангард» (Черкаси) – МСК «Дніпро» U-19 (Черкаси) – 1:6

22 Грудня, 2019

22  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 4 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

«Авангард» (Черкаси) – МСК «Дніпро-U-19» (Черкаси) – 1:6 (0:2)

Голи: Засид – Оніщенко (3), Кулініч, Демченко, Меркулов

Вже на 3 хвилині зустрічі Кулініч у «Дніпра» відкриває рахунок у зустрічі – 0:1. Відразу авангардівці організували контратаку, яку «розрядив» голкіпер гостей Кудін.

Поступово гра перейшла на обмін атаками, де гостріше атакують дніпряни. Одну з таких атак авангардівець Крамаренко змушений був переривати ціною червоної картки.  У дніпрян з’являється дві хвилини чисельної переваги і наданим шансом для збільшення переваги, який вони використовую – після удару Оніщенко команді МСК «Дніпро-U-19» вдається змінити рахунок на табло до 0:2.  Після цього у грі обох команд спостерігається збій стрункості у діях, де юні дніпряни вже не так відчайдушно атакують, а більше оглядаються на свої ворота, грає досвідчений Кудін.

Другу частину зустрічі почали значно активніше, як проходило закінчення першого тайму і позитивного результату не потрібно було довго чекати – Оніщенко у дніпрян забиває свій другий гол у зустрічі і третій для команди – 0:3.

На досягнутому гості не збиралися зупинятися і для того, щоб спокійніше почуватися забивають спочатку 4 а потім 5 гол. У «Авангарду» гра геть зовсім розладналася, а крім цього у їхніх діях стала проглядатися втомленість. Хоча помітно, що команда не здається і намагається проводити атаки, але у завершальній стадії, або не щастить, або дніпряни не дають реалізувати момнти.

Під завершення зустрічі команди обмінялися забитими голами, але це ніяким чином не вплинуло на загальну перемогу команди МСК «Дніпро-U-19».