Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Рувер» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси)

22 Грудня, 2019

22  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 4 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

«Рувер» – МСК «Дніпро» – 6:1 (3:0)

Голи: Шурубура (2), Слівченко (2), Скоров, Берьозкін – Кулик

До цієї зустрічі «Рувер» підійшов у своєму оптимальному складі, маючи у заявці на гру 11 гравців, проти восьми у їхнього суперника. Завдяки довшій лаві запасних господарям зустрічі вдалося зі стартових хвилин зустрічі запропонувати і підтримувати високий темп. При цьому варто відзначити, що «Руверу» протистоїть за середнім віком досить таки молода команда – вік гравців від 16 до 20 років. Єдине, що їхній граючий тренер Євген Тарасенко не вписується у цей вік.

Поки дніпряни входили у гру, їхній досвідчений суперник досить таки швидко скористався цим і забив у їхні ворота три м’ячі. Проте згодом гості розбігалися і змусили своїх опонентів не так необачно йти в атаку як їм хотілося. Поступово гравці «Дніпра» почали проявляти «зубастість» і більше атакувати.

На початку другого тайму руверці застосували практично ту тактику «блискавичної гри», що і на початку зустрічі, але «Дніпро» цього разу був готовий до таких дій і зумів протягом перших 5 хвилин тайму не лише вдало стримувати натиск суперника, а й контратакувати. У середині тайму у «Рувера» Шурубура вчасно підставив ногу і на табло вже 4:0. Через півхвилини дніпряни розіграли перспективний штрафний, але у Черненка не вийшло зробити прицільний удар. Проте через 15 секунд все ж шкіряна куля влетіла у ворота «Рувера», після удару Кулика 4:1. Цей гол додав впевненості дніпрянам і вони стали активніше грати у нападі, але у якусь мить втратили концентрацію і доволили супернику забити ще два голи.