У черкащан «золото» Чемпіонату України з футзалу серед команд ДСНС

30 Вересня, 2023

Збірна команда Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області під керівництвом тренера Сергія Гупаленка виборола перше місце у чемпіонаті  України з футзалу, що проходив у Чернівцях серед 27 команд ДСНС.

Черкащани відбірковий етап, де у їхній групі було чотири учасники, завершили на другому місці. В 1/8 фіналу наші десеенесники з рахунком 2:0 переграли колег з Миколаївщини, а у чвертьфіналі здолали (3:0) київську команду. У півфіналі суперниками команди з Черкащини були харківяни і знову перемога за нашими земляками – 2:1.

Основний час фінального поєдинку збірної команди Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області проти команди з Рівненщини закінчився внічию – 0:0. Далі була серія післяматчевих пенальті, де міцнішими нерви виявилися у черкащан, які стали володарями головного трофею чемпіонату.

Кращим гравцем турніру визнано пожежного-рятувальника 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Черкас Дмитра Безродного.