«Слобода» – «Вектра» – 1:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (вища ліга)

12 Листопада, 2023

12 листопада, 2023. Гра першого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Слобода (Червона Слобода) – Вектра (Черкаси) – 1:0 (1:0)

Голи: Гиндик

Попередження: Валашенко (Слобода)

Команди без розвідки почали гру і з перших хвилин побігли на штурм воріт. Проте поступово шкіряна куля все частіше в ногах черкаської команди. Те, що у першій половині стартового тайму м’яч не влітав у ворота Слободи заслуга їхнього голкіпера Куліша.

На 10 хвилині тайму у бік Вектри був призначений штрафний удар, який виконав Дяченко. Удар був сильним і не точним, але м’яч влучив у спину Гиндика із Червоної Слободи і Дяк був безсилим врятувати ситуацію – 1:0. Забитий гол додав впевненості господарям зустрічі і вже Вектра більше часу захищається. Але до завершення тайму рахунок більше не змінювався

На старті другого тайму черкащани намагаються взяти гру під свій контроль, але по ходу і у Слободи такі ж наміри. Багато позиційної боротьби.

На 20 хвилині Таранович мав нагоду подвоювати перевагу своєї команди, але зумів в останню мить зреагувати на удар. Через півтори хвилини вже Гордієнко у Вектри  був близьким до успіху, гравець самовіддано кинувся під м’яч, який летів у пусті ворота.

Ближче до завершення гри вектрівці організовують масовані атаки, але пробити по воротах їм не дають. У Слободи є можливість контратакувати, але вони якось не поспішають це робити. Все таки віддають перевагу підготовленим атакам.

Вектра намагається організувати фінальний і результативний штурм воріт Слободи, але ті застосовуючи пресинг не дають змоги якісно зіграти.

Перед самою фінальною сиреною Каймаков у Вектри мав шанс зрівнювати рахунок у матчі, але голкіпер Слободи зреагував на сильний удар.