«Земельник» – МСК «Дніпро» – 3:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Листопада, 2023

12 листопада, 2023. Гра першого туру. Матч відбувся без глядачів.

«Земельник» (Кропивницький) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 3:0 (1:0)

Голи: Хорольський (15), Лобода (25), Слівченко (29)

Попередження: Сіренко, Кравчук (обоє Дніпро)

Перші п’ять хвилин гри пройшли у рівній боротьбі. Можливо навіть частіше м’ячем володіли черкащани. Поступово дніпряни почали створювати гольові моменти. Дуже близькими до забитого спочатку був Сіренко, а потім Ольшевський. Але в обох моментах надійно зіграв голкіпер Земельника – Травкін. Через хвилину вже свою надійність продемонстрував воротар дніпрян Пономаренко.

Якщо Земельник своєю якісною грою нікого не дивує, то у МСК Дніпро у порівнянні з минулим сезоном спостерігається значне покращення якості гри.

Коли все йшло до того, що у першому таймі забитих голів не буде, Земельнику вдалося забити гол, як кажуть – у роздягальню – 1:0.

Хиткий рахунок на табло змушує команди діяти рішуче. Частіше контролювати м’яч вдається дніпрянам, але щільні захисні редути кропивницької команди пройти не завжди вдається.

На 25 хвилині Лобода стріляє з дальньої дистанції – Пономаренка реагує на цей складний удар. МСК Дніпро намагається відповісти своєю атакою, але справу до конструктиву не вдається довести. Натомість в кадрі знову протистояння Лободи і Пономаренка. Цього разу гравцю Земельника вдалося обманути голкіпера дніпрян – 2:0.

За дві хвилини до завершення гри воротар черкащан побіг допомагати своїм хлопцям в нападі і помилився, що призвело до третього пропущеного гола.