Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро» Черкаси – ФК «ЧФК» Черкаси

29 Грудня, 2019

29  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 5 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

МСК «Дніпро» – ФК «ЧФК» – 1:6 (1:3)

Голи: КуликМачульський (4), Гріщенко, автогол суперника,

Якщо брати до уваги кількість гравців на лавах запасних, то тут перевага на боці «Дніпра» – шість проти одного. Щодо досвіду виступу на дорослому рівні, то інціатива на боці гравців команди «Черкаський фанерний комбінат». Саме цей фактор дав змогу Мачульському на 5 хвилині гри відкрити рахунок у зустрічі. Спроба юних дніпрян нав’язати супернику свою гру не увінчалася успіхом. А згодом гостям гри вдається забити другий гол у ворота опонентів.

Маючи певний гандикап у рахунку і дефіцит гравців на лаві запасних, чефековці перейшли на гру від оборони. Відповідно у «Дніпра» з’явився простір для організації атак і на 10 хвилині поєдинку Кулику вдається скоротити відставання у рахунку – 1:2. Але все таки гості пішли на перерву, маючи перевагу у два забиті м’ячі.

У не високому і дещо розміреному темпі команди продовжили грати після перерви. Більш досвідчені гравці «ЧФК» намагалися по довгу розігрувати м’яч, чим створювали певні незручності своїм опонентам. Дніпрянам ніяк не вдавалося налагодити командні дії, а їхній суперник хоч і грав неефектно, зате ефективно і до завершення рахунок ще не раз змінювався на табло.