Футзал. Чемпіонат Черкащини. МСК «Дніпро» U-19 (Черкаси) – ФК «Косарі» – 5:2

29 Грудня, 2019

29  грудня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 5 тур. Зустріч команд І ліги, групи «Б».

МСК «Дніпро-U-19» – «Косарі» – 5:2 (2:1)

Голи: Однороженко, Черненко, Меркулов, Власенко, Онищенко – Панасенко, Каймаков

Завершальний матч 5 туру, як і усі інші попередні десять ігор ігрового дня, мав свою турнірну інтригу. Відповідно, поєдинок команди почали досить таки активно, проте забитого м’яча вболівальникам довелося чекати 6 хвилини – рахунок у зустрічі прицільним ударом відкрив Однороженко.

Забитий м’яч додав командам в активності і виникнення гольових моментів біля обох воріт почастішало. На 9 хвилині зустрічі команді з Кам’янського району вдається зрівняти рахунок – 1:1.

На 11 хвилині наполегливість проявляє найменший гравець дніпровської команди Черненко, який майже протягом 25 секунд «тероризував» захисні редути ФК «Косарі» і у підсумку добився свого, забивши ефектний гол.

На страті другої частини гри дніпряни продовжили свою забивну серію і і у ворота їхніх опонентів влітає третій гол – 3:1.

Варто відзначити, що обидві команди грають без кількох своїх провідних гравців. Таким чином можна говорити про рівні сили, хоча на стороні косарської команди досвід виступів на такому рівні.

Юні дніпряни так розігралися, що на 16 хвилині гри вже вигравали з різницею у рахунку у три голи. Зрозуміло, що до завершення гри ще багато часу, щоб можна було змінити рахунок, проте на 18 хвилині зустрічі рахунок стає 5:1 і можна констатувати, що відсутність у складі ФК «Косарі» Гацанюка і Трандафілова позначається на грі їхньої команди.

За 4 хвилини до фінальної сирени у «Дніпра» 5 фолів. Але це не зупиняє молоду черкаську команда у їхніх намірах атакувати. Про атакувальні наміри ФК «Косарі» не говоримо – команда постійно націлена зміну ситуації і під завершення поєдинку їм вдалося забити другий гол у матчі.