«ФутБАТЛ»: «Майфон» – «Служба порятунку». Сергій Гупаленко – тренер «Служби порятунку»

21 Грудня, 2023

Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Екстра-ліга. Перенесена гра 4-го туру. 21.12.2023 року. «Майфон» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси). Початок о 19:00. Пряма трансляція гри на сайті «Черкаський спорт».

– Успішний старт «Служби порятунку» у чемпіонаті – це нарешті гравці почали виконувати на майданчику те, що Ви від них вимагаєте?

На мою думку, важливе значення має те, що нам нарешті вдається проводити тренування повним складом. Додала команді впевненості перемога у Чемпіонаті України з футзалу серед команд Державної служби України з надзвичайних ситуацій . А щодо того, що гравці почали виконувати на майданчику все те, що від них вимагається – то ні. Багато чого не роблять. При цьому трішки більше з’явилося осмисленості у їхніх діях під час гри.

– «Служба порятунку» крайній матч у чемпіонаті провела аж 3 грудня. Чи не втратила команда, як то кажуть, ігровий тонус?

Може бути так і навпаки. Це аматорський рівень, тому тут складно щось спрогнозувати.

– Секрет успіху у грі з «Майфоном» Вам відомий?

Колись давній товариш, який дуже добре обізнаний у футзалі, сказав мені, що суперника можна обіграти, якщо під час гри бити точно у дев’ятки, а не у голкіпера, робити лише точні паси, відбирати усі м’ячі у суперника. А якщо серйозно, то серед інших факторів, багато, що у матчі з «Майфон» – «Служба порятунку» залежатиме від гри голкіперів обох команд.