РДС – «Bakery» – 4:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

30 Грудня, 2023

30 грудня, 2023 р. Гра шостого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. РДС (Михайлівка) – Bakery (Черкаси) – 4:3 (1:2)

Голи: Костенко (4, 25), Стрикаль (30) автогол суперника (30)  – Вечірній (7,8), Оржехівський (26)

Попередження: Кравець (Bakery)

З перших хвилин зустрічі команди увімкнули високі швидкості і ціленаправлено побіли організовувати «швидкий» гол. Але поспішаючи часто гравці приймали неправильні рішення у відповідальні моменти.

На четвертій хвилині у РДС пройшла швидка атака, яку гарматним і влучним ударом завершив Костенко – 1:0. Далі на майданчику спостерігалася рівна боротьба. Проте на 10 хвилині з інтервалом майже в 30 секунд у рахунку все перевернулося. У черкащан пройшли дві атаки, які вони завершили влучними ударами. В обох випадках були грубі помилки у михайлівчан.

Після різкої зміни рахунку РДС робить відчайдушну спробу повернути перевагу у рахунку. В одному з моментів близьким до успіху був Пустовіт, але Жежеру вдалося парирувати складний удар суперника.

Під завісу 1 тайму Bakery більше часу проводить у захисті свої воріт, але при першій нагоді небезпечно контратакує.

У другій частині зустрічі команди продовжили обмін атаками. Багато уваги приділяється атакувальним діям, тоді як у захисті обох команд спостерігаються незахищені місця.

Хоча команди багато атакують, ударів по воротах мало.

Десь у середині другого тайму ердеесівці помітно «підсіли», тоді як Bakery додав у швидкості і мав кілька моментів, щоб зрівнювати рахунок, але не зумів. А от команда з Михайлівки своїм шансом зрівняти рахунок скористалася на 100% – 2:2. Втративши перевагу у рахунку, Bakery додає у активності і згодом забиває третій гол. Потрібно зазначити, що РДС у цьому матчі відсутній основний голкіпер і його функції виконує Сумцов, якому не завжди вдається продемонструвати відмінну реакцію.

На завершальні хвилини РДС поміняв голкіпера на п’ятого польового і вдався до масованого штурму воріт опонента. За 47 секунд до фінальної сирени господарям зустрічі вдалося реалізувати одну з атак і зрівняти рахунок – 3:3. Далі РДС вже грає у звичному стилі із голкіпером на воротах і через 19 секунд забиває четвертий гол – 4:3. Через кілька секунд після цього лише реакція Сумцова рятує РДС від пропущеного гола. Голкіпер витягнув м’яч, який летів у дев’ятку.