«Вектра» – «Слобода» – 4:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

30 Грудня, 2023

30 грудня, 2023 р. Гра шостого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Вектра (Черкаси) – Слобода (Червона Слобода) – 4:1 (3:0)

Голи: Марущак (5,7), Скворцов (10), Лавріненко (18) – Семенюк М.

Попередження: Лавріненко (Вектра)

Рахунок у матчі було відкрито на третій хвилині зустрічі. Рівномірний стартовий обмін швидкими атаками закінчився влучним ударом від Марущака із Вектри – 1:0. Спроба Слободи відігратися не мала успіху, натомість Марущуку вдається оформити «дубль».

Зробивши більш менш комфортний гандикап у перевазі у рахунку черкаська команда дещо зменшила оберти, таки чином давши супернику можливість частіше атакувати. Червонослобідська команда ніби і ретельно готує атаки і не приймає поспішні рішення, але влучно пробити по воротах не може. Натомість Вектра впіймала кураж і їй вдається не лише вдало захищатися, а й контратакувати. На 10 хвилині швидкий перехід черкащан від захисту до нападу завершився влучним ударом від Скворцова – 3:0.

У першому таймі Вектра має вигляд злагодженого механізму, тоді як Слобода знаходилася у пошуках своєї гри і своє слово ще не сказали їхні лідери.

Стартові хвилини другої половини зустрічі продемонстрували, що «картинка» у грі особливо не помінялася. Очікуваного пожвавлення у грі Слободи не відбулося. Натомість черкащани, виграючи не послабили своє бажання збільшити перевагу і згодом досягають бажаного – 4:0. Лише після цього Слобода стала активніше грати і згодом відіграла один м’яч. Забитий гол додав впевненості гостям матчу і вони стали частіше гостювати на половині поля черкаської команди. Проте вектрівці знаходять у собі сили не лише успішно захищатися, а й вдало контратакувати.

Досить швидко спливав час поєдинку. Старання команди з Червоної Слободи забити хоча б ще один гол не мала успіху. А Вектра впевнено довела гру до важливої для них перемоги.