«Карбон» – «Майфон» – 3:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

30 Грудня, 2023

30 грудня, 2023 р. Гра шостого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Карбон  – Майфон – 3:5 (1:2)

Голи: Магльований (26), Артюнян (29), Шкондін (30) – Чорний (7), Вініченко (8,25), Боярчук (20), Пантелей (28)

Незважаючи на те, що команди знаходяться на інших полюсах турнірної таблиці очікується цікаве протистояння. Справедливим буде відзначити, що краща позиція у майфонівців, але потрібно враховувати характер амбіційного Карбона, який поки у чемпіонаті не вигравав.

Перші 5 хвилин команди провели обмінюючись гострими атаками, але без особливо небезпечних (гольових) атак. Поки злагодженим діям Майфона суперник протиставляє пресинг.

Ближче до середини першого тайму м’яч все частіше у Майфона. А згодом у гостей матчу Чорний після пасу від Орла відкриває рахунок у матчі. Не встигли карбонівці розіграти м’яч у центрі поля, як Вініченко відібрав м’яч у одного з братів Стайкових і подвоїв перевагу своєї команди – 2:0. Пропущені голи не додали настрою карбонівцям і їм потрібен був деякий час, щоб оговтатися від шокуючого для них відрізку гри. Натомість у майфонівців з’явилося більше впевненості і вони почали грати розкутіше, комбінуючи різні тактичні схеми.  Але попри бажання обох команд відзначитися забитими голами, у першому таймі забитих голів більше не було.

У другій половині матчу цифри на табло змушують Карбон діяти агресивніше, що вони і роблять. При цьому Майфон грає виважено.

На 18 хвилині всплеск активності карбонівців закінчився влучним ударом від Шкондіна. А перед цим Ткаченка підстрахувала стійка воріт після удару від Пуша.

Некомфортний рахунок змушує майфонівців вдатися до більш рішучих дій і Боярчук майже з нульового кута змушує капітулювати Магльованого – 1:3. Через хвилину голкіпер вже рятує свою команду від неминучого гола.

24 хвилина зустрічі – Майфон намагається знайти щілину у захисті суперника, який при першій нагоді небезпечно контратакує. На 25 хвилині Вініченко бере на себе інціативу і з десь дев’яти метрів гарматним ударом у дев’яку воріт вганяє шкіряну кулю – 1:4. Проте через хвилину Шкондіну і Магльованому при розіграші штрафного вдається обманути суперників і забити гол – 2:4.

Після чергової зміни рахунку темп зустрічі значно зріс. Карбонівці спробували розвинути успіх. Але і Майфон не збирався зупинятися і за дві хвилини до фінальної сирени Пантелей після розіграшу кутового робить заявку його команди досить таки вагомою – 2:5.

Забивши п’ятий гол майфонівці атакуючи зі своїм голкіпером і … допускають втрату м’яча, після чого у їхні ворота влітає третій гол. До фінальної сирени більше забитих голів у грі не було.