«Bakery» – «Вектра» – 1:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

14 Січня, 2024

14 cічня, 2024 р. Гра сьомого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Bakery (Черкаси) – Вектра (Черкаси) – 1:0 (1:0)

Голи: Кондратюк

Попередження: Хоменко, Онученко (обоє Bakery)

Старт зустрічі команди почали обмінюючись гострими атаками. Рівна боротьба на майданчику. А при завершенні другої хвилини зустрічі Кондратюк у бейкерівців свій фланговий прохід завершив ударом по воротах, у результаті чого м’яч від дальньої стійки воріт влетів у ворота. Голкіпер Вектри не зміг виручити команду. До речі, після тривалої перерви у заявці на гру досвідчений Дяк, але на той момент він був на лаві запасних.

Після того як рахунок у матчі було відкрито малюнок гри особливо не змінився – рівна боротьба з обміном гострими атаками. Потрібно відмітити швидкі переходи команд від захисту до нападу.

На 9-10 хвилинах Bakery вдалося провести кілька цікавих атак, але вони були дуже швидкими, де у гравців для прийняття правильного рішення були долі секунди. У наступних ігрових епізодах голкіпери команд – Жежер і Сотула по черзі врятували свої ворота від неприємностей.

Кінцівка першого тайму пройшла під акомпанемент атак вектрівці, але суперник не дав влучного пробити по воротах.

У другій половині зустрічі команди підтримали швидкий темп зустрічі, який був у першому таймі. Але ж знову таки часто гравці поспішають і приймають у відповідальні моменти поспішні рішення.

Десь із середини II тайму у Вектри виходить організовувати якісні атаки, які або якимось дивом не завершується результативно, або голкіпер Bakery рятує.

На 26 хвилині Гордієнко у Вектри з двох метрів пробив вище воріт, більша частина яких була не захищена.

Загалом матч виходить дуже багатим на нереалізовані гольові моменти.

У кінцівці зустрічі налаштовані на атаку були обидві команди, але справу довести до прицільного удару нікому не вдалося.