«Слобода» – «Рятівник» – 1:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

14 Січня, 2024

14 січня, 2024 р. Гра сьомого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Слобода (Червона Слобода) – Рятівник (Черкаси) – 1:2 (0:1)

Голи: Семенюк Я. (28) – Касян (12,27)

Попередження: Задоя (Слобода)

Перші п’ять хвилини зустрічі команди провели у відносно нешвидкому темпі. Проте поступово швидкості почали зростати. Рятівник став більше атакувати і, відповідно, побільшало роботи у голкіпера Слободи Куліша. Проте згодом на зміну атакувальної активності черкащан прийшла наступальна активність червонослобідської команди.

Станом на 10 хвилину зустрічі на табло нулі. Але через хвилину нешвидка розмірена багатоходова комбінація Рятівника закінчилася влучним ударом від Касяна.

Слобода намагається відповісти також забитим голом, але черкащани атакуючи зі своїм голкіпером Пекуром змушує опонента більше часу оборонятися.

На початку другого тайму Пекур у черкаської команди вже не голкіпер, а виконує функції польового гравця. Так було і на страті зустрічі. З огляду на турнірне становище команд у вищій лізі, де Рятівник лідирує з максимальним показником, то вони можуть собі дозволити комбінувати зі складом.

Станом на середину другого тайму рятівники мають помітно втомлений вигляд. Багато у чому це пов’язано з тим, що у них задіяні шість гравців, із семи заявлених на матч. У Слободи більше гравців і частими замінами їм вдається тримати суперника у напрузі.

На 24 хвилину у Рятівника Касяна зупинили із порушенням правил, внаслідок чого гравець при падінні отримав пошкодження і кілька хвилин провів на лаві запасних.

На 25 хвилині у Слободи Таранович пробивав із перспективної позиції, але не зумів влучити у ворота.

Далі був контрвипад від Рятівника, де Касян, отримавши м’яч майже у центрі поля, наблизився до воріт і влучним ударом збільшив перевагу своє команди до 2:0. Майже через 30 секунд Слободі вдається провести результативну і скоротити відставання у рахунку. Далі у матчі була досить таки активна кінцівка, де неодноразово могла забивати як одна, так і інша команда, але рахунок більше не змінювався.