РДС – «Халк» – 4:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

14 Січня, 2024

14 січня, 2024 р. Гра сьомого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. РДС (Михайлівка) – Халк (Городище) – 4:5 (2:3)

Голи: Пустовіт (5,28), Гуляш (10), Кузик (28) – Гичка (6,23,27), Лос (11), Жуковський (12)

Попередження:Кузик, Виноградов, Масоха – Махно

Перед початком в обох команд був гарний і бойовий настрій на гру. Свою націленість на перемогу команди почали демонструвати з перших хвилин. Можливо десь частіше виходило атакувати у РДСу. Але і Халк не намагався відставати. В одній з атак городищенська команда втратила м’яч, чим скористався суперник і відкрив рахунок у матчі.

Така зміна рахунку особливо не засмутила гостей зустрічі, а навпаки халківці додали у рухові і згодом зрівняли рахунок.

Михайлівська команда робить відчайдушну спробу повернути першість у рахунку, але роблять вони це не поспішаючи. А от халківці на майданчику рухливіші і згодом їм вдається знову вийти вперед у рахунку – 2:1. Протягом наступної хвилини відбулася чергова зміна рахунку, причому все відбулося пройшло досить таки швидко – 2:3. І при всій повазі до команди РДС їхній передматчевий настрій потихеньку зменшився, а Халк навпаки демонструє гарну налаштованість на гру і при цьому багато, що у них виходить.

На старті другої половини зустрічі у своїх атакувальних діях активнішими були михайлвські футзалісти. Гарне взаєморозуміння між собою демонструють Норенко і Масоха, але з влучним завершальним ударом поки проблеми.

20 хвилина – Халк поки більше часу віддає захисту свої воріт і контратаки у них не часто виходить проводи. Щоправда коли це відбувається, то біля воріт суперника небезпечно, як було у ситуації, коли по воротах бив Подгорський, але Оришечко зумів зреагувати на удар.

Далі на майданчику особливо нічого не змінюється – РДС атакує і не реалізує свої моменти (тут велика заслуга у цьому голкіпера Халка).

Городищенська команда хоч і має менше гольових моментів, але з їх реалізацією немає проблем і згодом збільшує перевагу – 2:4. РДС переходить до атак з п’ятим і майже відразу помиляється і пропускає знову – 2:5. Після пропущеного чергового гола господарі зустрічі не змінюють тактику і атакують вп’ятьох і при цьому забивають голи, які в актив записують Кузик і Пустовіт – 4:5. Грати ще три хвилини. Халк неодноразово перехоплює м’яч, але здалеку не може случити у пусті ворота

За 1 хв. 50 секунд до фінальної сирени у РДСу 5 фолів і вони продовжують атакувати вп’ятьох.

Досить нервовими  були завершальні секунди, але Халк зумів втримати переможний рахунок.