МСК «Дніпро» – «Цетус» – 0:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

14 Січня, 2024

14 січня, 2024 р. Гра сьомого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. МСК Дніпро – Цетус – 0:2 (0:0)

Голи: Гарнага (17), Олійник (23)

Попередження: Сіренко, Ольшевський, Соломка, Лесич (усі МСК Дніпро)

У зимове трансферне вікно у Цетуса ніяких змін не відбулося. У дніпрян додався Соломка, але, на жаль, через травму не грає Баранник.

Перші п’ять хвилин матчу пройшли у рівній боротьбі. Першими вдалися до масованого штурму цетусівці. Потім вже Дніпру вдалося змусити суперника захищатися. На 8 хвилині троє дніпрян перед ворітьми не зуміли розібратися у ситуації, а так міг бути небезпечний момент.

Досить швидко пролетіли десять хвилин зустрічі, протягом яких на майданчику спостерігається рівна боротьба. Поки по зарядженістю на гру більше відзначається МСК Дніпро, Цетус поки грає без особливого ентузіазму.  Згодом команди додали у рухливості. У дніпрян небезпечні швидкі переходи від захисту, до атак але часто не вистачає якось маленької миті чи кількох сантиметрів, щоб створити гольовий момент. Цетусу поки не вдається налагодити взаємодію під час атак. Варто відзначити появу у цетусівців на майданчику Аргеєва, який був травмований.

Як не старалися команди, але розмочити рахунок до перерви не вдалося.

На 17 хвилині Цетус результативно проводить розіграш кутового, де на гарматний удар Гарнаги Ковальов не зумів зреагувати – 0:1.

Забитий гол додав впевненості гостям матчу і вони стали активнішими. Дніпрян зрозуміло, що пропущений гол засмутив, але водночас мотивував до більш активніших дій. І їм часто вдається втрьох виходити на одного захисника, але довести епізод до логічного завершення не вдається. А от у Цетуса пішла гра і 20 хвилині Олійнику вдається під час розіграшу штрафного на добиванні подвоїти перевагу своєї команди.

25 хвилина – Дніпро активно атакує і не втрачає надії змінити хід подій на свою користь. Цетус більше грає від оборони. Обидві команди мають шанси зрівнювати рахунок, але або голкіпери надійно грають, або неточність підводить гравців.

На останніх хвилинах гри особливо цетусівці не поспішають, а от Дніпро навпаки  намагається все швидше робити, десь поспішає. Але рахунок до завершення матчу більше не змінювався.