«ЮГ-200» – «Майфон» – 1:7. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

14 Січня, 2024

14 січня, 2024 р. Гра сьомого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. ЮГ-2000 – Майфон – 1:7 (1:0)

Голи: Бурлін (8) – Зоря (17), Орел (20, 28), Дашко (20), Чорний (21, 30, 30)

Попередження: Куць – Чорний

Вилучення: Біляк (ЮГ-2000)

З перших хвилин зустрічі ЮГ-2000, застосовуючи пресинг, не дає супернику організувати якісну атаку. Майфон, здалося, не був готовий до такого супротиву і їм потрібен був деякий час, щоб прилаштуватися до по спортивному агресивної гри суперника. А коли майфонівцям вдалося налагодити свої атакувальні дії, під час однієї з атак стала втрата м’яча, внаслідок чого Бурлін відкрив рахунок у матчі – 1:0. У цій ситуації намагався підстрахувати своїх партнерів голкіпер Ткаченко, але це складно було зробити.

Післе пропущеного м’яча гості матчу почали частіше володіти м’ячем, але безпреривний пресинг сильно сковує їхні дії.

На майданчику багато силової боротьби, але у межах правил.

Ближче до перерви Майфон повністю домінує на майданчику і створює не один момент, щоб забивати гол, але у ЮГа на останньому рубежі диває реакції демонструє Манжела і багато у чому ворота його команди у першому таймі залишилися «сухими».

На старті другого тайму Пантелей в упор бив по воротах Манжели і знову голкіпер ЮГ-2000 на висоті. Проте на 17 і 18 хвилинах ніхто і ні що не завадило, щоб спочатку Зоря а потім Орел забили по голу – 1:2.

Забиті голи додали впевненості команді Майчука, натомість ЮГ-2000 почав грати десь хаотично і по ситуації.

На 20 хвилині Дашко вдало грає на добиванні, після виконання штрафного удару і Майфон вже виграє із перевагою у два голи – 1:3.

ЮГ-2000 намагається повернути втрачені позиції, але, напевне, вже сил на те немає. Та й потрібно враховувати, що їхній суперник – досить таки сильний Майфон, який набрав ходу і зупинити його складно. Згодом Чорний забив четвертий гол – 1:4. Потім було видалення Біляка і командам ще грати 5 хвилин. Складно було очікувати, що на майданчику щось кардинально зміниться. Майфонівці ще продовжували забивати голи.

У підсумку Майфон переміг і одноосібно лідирує у турнірній таблиці.