«Рятівник» – «Bakery» – 1:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

21 Січня, 2024

21 січня, 2024 р. Гра восьмого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Рятівник (Черкаси) – Bakery (Черкаси) – 1:0 (1:0)

Голи: автогол

Попередження: Клепча (Рятівник)

У перші п’ять хвилин гри команди мали неодноразові нагоди забивати голи, але переважно не вистачало влучності у завершальних стадіях атак. У цей проміжок часу рівна боротьба.

Далі у грі нічого не змінилося і гра відзначається активністю.

У Рятівника особлива налаштованість на атакувальні дії у Блонського і були кілька епізодів, коли він виходи один на один  із Жежером, але голкіпер виходив переможцем. Проте на 9 хвилині все таки шкіряна куля влетіла у ворота Bakery  – гол у свої ворота забив Демченко.

Після цього темп зустрічі ще більше зріс і побільшало небезпечних моментів біля воріт, але рахунок до перерви більше не змінювався.

Зі стартом другої половини зустрічі бейкерівці досить таки активно взялися штурмувати ворота своїх опонентів, але поспішають і не завжди доводять моменти до гольових.

Десь із 20-21 хвилини стає помітним, що у студентів меншає сил. Напевне це пов’язано з тим, що четвірка Пекур, Клепча, Блонський і Касян грають практично без замін, бо на лаві запасних лише один гравець готовий вийти на заміну.

Досить швидко спливає час зустрічі, а Bakery ніяк не вдається підібрати ключ до воріт суперника. Десь із 25 хвилини Рятівник переходить до атак з голкіпером, чим значно сковує атакувальні дії бейкерівців.

До фінальної сирени дві хвилини. Атакують гості, але застосовуючи пресинг Рятівник не дає можливості провести якісну атаку. При цьому студенти при першій нагоді контратакують, але без загострення.

Як не старалися гравці Bakery, але забити бодай гол їм не вдалося.