«ЮГ-2000» – «Цетус» – 1:6. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

21 Січня, 2024

21 січня, 2024 р. Гра восьмого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. ЮГ-2000 (Черкаси) – Цетус (Черкаси) – 1:6 (1:3)

Голи: Кравченко (4) – Олійник (3,8), Масло (14), Панченко (17,22), Погребняк (23)

На другій хвилині зустрічі із інтервалом у 15 секунд рахунок у матчі двічі змінився. Спочатку Цетус розіграш кутового завершив влучанням у сітку воріт, а потім вже розіграш м’яча від бокової лінії став успішним для ЮГа, щоправда не досить таки надійно зіграв у рамці Сорокін. Отже на табло 1:1.

Далі була затяжна атака господарів зустрічі із сильними ударами із середньої та дальньої дистанцій, але смугастий до воріт не долітав, через блокування.

Потім була відповідь від Цетуса. Спочатку без успіху, але через хвилину вдалося змусити Манжелу помилитися – 1:2.

Станом на середину другого тайму на майданчику спостерігаються не високі швидкості. Далі у грі періодично то біля одних, то біля інших воріт напруга виникає, але якось все робиться не швидко. М’ячем частіше володіють цетусівці. За півтори хвилини до перерви Масло свій вланговий прохід завершив не сильним ударом, Манжела зреагував на удар, але зафіксувати шкіряну кулю не зумів – 1:3.

На другій хвилині 2-го тайму атака ЮГ-2000 ледь не завершилася забитим голом і відразу контрвипад цетусівців із результативним завершенням – 1:4. Спроба ЮГа відповісти тим же не мала успіху.

На 22 хвилині через ряд помилок гравців ЮГа рахунок став 1:5, а через хвилину Погребняк змінює рахунок на 1:6 і робить шанси суперника зіграти хоча б внічию дуже малими.

Цетус після чергової зміни рахунку не зменшує оберти, а навпаки посилює тиск на ворота опонентів, яких помітно почали залишати сили.

Із 25 хвилини Цетус переходить до атак зі свої голкіпером. Проте ЮГ-2000 знаходить у собі сили, щоб не лише успішно захищатися, а й проводити атаки. Але подальші дії, що розгорталися на майданчику не мали суттєво не вплинули на кінцевий підсумок зустрічі.