«Халк» – «Слобода» – 2:5. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

21 Січня, 2024

21 січня, 2024 р. Гра восьмого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Халк (Городище) – Слобода (Червона Слобода) – 2:5 (2:3)

Голи: Баєв (7), Силка (8) – Дяченко (5), Валашенко (12), Бобінський (15,20), Швиденко (30)

Вилучення: Соловей (Халк) – неетична неспортивна поведінка

Перед цим матчем команди сусіди по турнірній таблиці, при цьому у Слободи на три очки і на одну гру більше. Тож з огляду на турнірну ситуацію для команд важливо здобути перемогу.

Досить жваво команди почали гру. Рахунок у матчі було відкрито на 4 хвилині, коли Дяченко з доволі таки гострого кута потужно пробив по воротах, що стало несподіванкою для голкіпера халківців.

Не можна сказати, що забитий гол дещо заспокоїв Слободу. Гості спробували закріпити успіх, але Халк після пропущеного гола почав грати жвавіше. І вже Слобода більше часу виділяє на захисні дії.

На сьомій хвилині зустрічі із інтервалом у 20 секунд м’яч двічі побував у воротах Куліша – 2:1. І вже лідирує команда з Городища. Чотири хвилини потрібно було гостям зустрічі, щоб зрівняти рахунок. Гол було забито після введення м’яча у гру від бокової лінії. Цей гол додав впевненості Слободі, а для Халка став сигналом для більш активних дій, що вони і зробили. Кожну зі свої атак вони намагалися завершувати ударами, але вони були не точними.

А от команді із Червоної Слободи одну з атак вдається завершити влучним ударом і на перерву між таймами вони йдуть перемагаючи.

У перерві у складі Халка відбулася заміна голкіперів і матч продовжив Мальчик. На 17 хвилині саме Мальчик вийшов переможцем у моменті, коли двоє гравців Слободи створили гольову ситуацію біля його воріт.  Халк намагається відповісти тим же, але підводить реалізація.

На 20 хвилині груба помилка городищанського гравця у своїй штрафній призвела до того, що Слобода забиває четвертий м’яч – 2:4.

Після чергової зміни рахунку трішки швидше почали діяти гравці обох команд. Слобода не стала грати на утримання рахунку. Ситуація з рахунком вимагає більше атакувати, що команди і роблять.

Наприкінці матчу Халк атакуючи допустив втрату м’яча, чим скористалася Слобода – 2:5.