«Карбон» – «Служба порятунку» – 6:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

21 Січня, 2024

21 січня, 2024 р. Гра восьмого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Карбон (Черкаси) – Служба порятунку (Черкаси) – 6:4 (4:2)

Голи: Пуш (6), Кострома (7,18, 24), Миколаюк (13), Сергієнко (13) – Магльований (5), Кулик (15), Дровольський (19), Безродний (29)

Попередження: Кострома (Карбон)

Досить таки активно команди почали матч. Багато боротьби і інколи з порушенням правил. За перші три хвилини у команд вже було три фоли. Потім був гол від рятівників – Магльований не встиг зреагувати на удар, бо партнер по команді, який стояв перед ним, в останній момент різко розвернувся. Карбону потрібно було кілька десятків секунд, щоб відновити рівновагу – 1:1. Гол у свій актив записав Пуш. Таким чином цифри на табло відповідали грі.

Поступово темп гри ще більше зріс. На шостій хвилині карбонівцям вдається здійснити швидкий перехід від захисту до атаки і Кострома виводить вперед – 2:1. Згодом Кострома мав нагоду ще раз забивати, коли перехопив м’яч у Зєнкова, але вийшовши один в один з Котолупом не зумів його обіграти. Точніше буде сказано – Котолуп обіграв гравця Карбона.

Перші десять хвилин зустрічі пролетіли досить таки швидко. Хоч у рахунку ведуть карбонівці, але говоримо про рівну боротьбу на майданчику.

Проте коли у господарі в матчу на майданчику перша четвірка, то біля воріт часто виникає «пожежа». Під час перебування згаданої четвірки за три хвилини до перерви після влучання круглого спочатку у стійку воріт, потім після неймовірного сейву Котолопу, карбонівцям вдається збільшити перевагу у рахунку – 3:1. Поки Служба порятунку розбиралася із своїми помилками суперник ще більше тисне на їхні ворота і згодом знову забиває – 4:1. Зрозуміло, що такий хід подій не влаштовує Службу порятунку і вона організовує масований штурм воріт опонентів, під час якого вдається скоротити відставання у рахунку до двох голів – 4:2.

На старті другої половини зустрічі Карбон знову відзначається результативними діями і вже веде у рахунку з перевагою у три голи. Ситуація для Служби порятунку стає досить таки складною і вона стає ще активніше атакувати суперника. При цьому захисні дії не у пріоритеті. Згодом одна з атак рятівників досягає мети 5:3.

Після чергової зміни рахунку помітно, що сил більш активні дії у гравців особливо немає. Проте це не заважає Карбону збільшити перевагу у рахунку знову до трьох голів – Котолуп не зумів парирувати сильний удар із флангу від Костроми – 6:3.

За півтори хвилини до завершення матчу Служба порятунку повернула інтригу у матч – 6:4. Забивався це гол при атаці з п’ятим. Гості зустрічі продовжують атакувати і мають нагоду знову забивати, але Магльований зреагував на сильний удар. Далі була фінальна сирена, яка зафіксувала інтригуюючу перемогу Карбона.