«Вектра» – РДС – 6:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

21 Січня, 2024

«Вектра»РДС – . Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

Вища ліга. Вектра (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 6:4 (2:2)

Голи: Білоножко (2, 25), Лавріненко (8, 20), Суденко (22), Каймаков (30) – Агарін (1),  Масоха (9), Пустовіт (28,29)

Вже на 45 секунді зустрічі рахунок у матчі було відкрито.  Спочатку забитим голом у РДС відзначився Агарін. Проте не пройшло і 10 секунд як Білоножко зрівняв рахунок.

У наступні п’ять хвилин зустрічі продовжити деб’ютну результативну серію командам не вдалося. Хоча бажання проявляли вони велике.

На сьомій хвилині Каймаков мав нагоду знову забивати, але Оришечко своєчасно вийшов з воріт назустріч супернику. Але вже наступна атака черкаської команда закінчилася влучним ударом від Лавріненка – 2:1. Далі слово було за РДСом. Після дальнього удару від гравця михайлівської команди, шкіряна куля влучила у стійку воріт, відлетіла у спину Дяку, а далі Масоха був на підбиранні – 2:2.

Після чергової зміни рахунку на майданчику спостерігається рівна боротьба. Якихось гольових моментів, зокрема до 13 хвилини зустрічі, не спостерігалося. Ближче до перерви у Лвріненка був шанс вдруге забивати, але не зумів обіграти голкіпера РДСа. На останній хвилині тайму у гостей матчу була затяжна атака, але до прицільного завершального удару справа не дійшла.

На початку другого тайму під час однієї з атак РДСу м’яч летів у пусті ворота Вектри, але в останню мить Марущак заблокував цей удар, при цьому арбітри визначили, що було це зроблено з порушенням правил. Пенальті виконував Пустовіт, але Дяк парирував удар.

Трішки більше ніж через хвилину Вектра організувала атаку, яку влучним ударом завершив Лавріненко – 3:2. Поки РДС готувався до атакувальних дій, у Вектри проходить чергова атака, де завершальну крапку ставить Суденко – 4:2. Грати командам ще майже вісім хвилин. РДС переходить до гри з п’ятим і майже відразу має шанс забивати гол, але Дяк зумів парирувати складний удар.

На 25 хвилині Вектра перериває атаку суперника і організовує свою атаку, яку влучним ударом завершує Білоножко – 5:2. До завершення гри у РДСу ще достатньо було часу, щоб врятувати цей матч  і вони ледь не скористалися цим шансом. За одну хвилину до фінальної сирени рахунок був 5:4. Але Вектра не допустила завершення рахунку внічию, а під кінець гри ще й забила гол.