«Служба порятунку» – МСК «Дніпро» – 4:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

28 Січня, 2024

28 січня, 2024 р. Гра девятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Служба порятунку (Черкаси) – МСК Дніпро (Черкаси) – 4:2 (2:0)

Голи: Кулик (9,10), Дзюба (25,29) – Соломка (21), Файер (28)

Досить таки активно команди почали зустріч. У перші п’ять п’ять хвилин з обох сторін була не одна нагода відкривати рахунок, але цьому завадили або голкіпери, або неточність. Можливо десь активнішими у своєму бажанні були дніпряни. Але поспішаючи не вдавалося доводити ситуацію до логічного завершення. Загалом МСК Дніпро у цьому чемпіонаті відзначається сильним стартом у матчах, але матеріалізувати це у забиті голи не завжди вдається.

У середині першого тайму, давши супернику можливість продемонструвати свій атакуючий потенціал, Служба порятунку додала у швидкості і Кулик відкриває рахунок – 1:0.  Забитий гол додав впевненості рятівникам, а особливо Кулику, який згодом забиває і лругий гол – 2:0.

МСК Дніпро, пропустивши, два голи намагається взяти гру під свій контроль. Але все таки відчувається відсутність Сіренка і Ольшевського, які відбувають дискваліфікацію через перебір жовтих карток. З іншого боку у Служби порятунку з’явилося більше впевненості і очевидним є бажання збільшити перевагу по забитих м’ячах.

Старт другого тайму почався з атак дніпрян, але вийшло так, що гольовий момент виник саме біля їхніх воріт, де Пономаренко зумів парирувати сильний удар від Горбаня.

Далі рятівники посилюють тиск на ворота дніпрян. На 19 хвилині команді Кулініча вдається організувати стрімкий контрвипад, у якому крапку поставив Соломка – 2:1. Забитий гол додав впевненості Дніпру і змусив нервувати суперника. На майданчику значно зросли швидкості. Через півтори хвилини після забитого гола гості зустрічі втратили нагоду зрівнювати рахунок. Після цього ще був один шанс забивати, але м’яч який летів у пусті ворота вибив хтось із рятівників. Якщо у дніпрян із реалізацією гольових моментів не все виходить, то у Служби порятунку з цим більш менш гаразд, що підтверджує гол забитий за 6 хвилин до завершення гри – 3:1.

У даній ситуації, Дніпру, як то кажуть, втрачати нічого і робиться акцент на атакувальні дії. Але повністю нав’язати свою гру супернику не вдається.

На 28 хвилині Служба порятунку порушує у своїй штрафній правила, за що призначається пенальті, який реалізує Файер – 3:2. Проте через пів хвилини Дзюба ударом з гострого кута повертає команді перевагу у два голи. Пономаренко у даній ситуації не зумів зреагувати на удар.

До завершення гри ще достатнього було часу, щоб Дніпро врятував гру, але суперник у завершальні секунди зустрічі зіграв надійно.