«Майфон» – «Цетус» – 2:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

28 Січня, 2024

28 січня, 2024 р. Гра девятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Майфон (Черкаси) – Цетус (Черкаси) – 2:0 (1:0)

Голи: Орел (13), Чорний (30)

Попередження: Вініченко, Пантелей, Зоря (усі Майфон)

Гра першого кола між сьогоднішніми учасниками зустрічі закінчилася внічию – 2:2. З огляду боротьби командами за перше місце, сьогодні важливо перемагати.

Досить таки активно команди почали гру. Очевидним був намір забити «швидкий» гол, але насамперед голкіпери завадили втілити задумане.

Після стартового п’ятихвилинної активності темп зустрічі дещо зменшився, але гри якість гри залишилася на доброму рівні.

Цетусу більше вдаються швидкі переходи від оборони до нападу, тоді як Майфон готує свої атаки ретельно. За підсумками першої третини, поки матч не претендує бути особливо результативним, хоча моментів для цього створюється достатньо.

За дві хвилини до перерви Цетус виконував штрафний удар біля воріт опонента, де Вініченко перехопив м’яч, пробіг з ним до воріт Сорокіна і віддав пас на Орла, який відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Другий тайм цетусівці почали з атак разом зі своїм голкіпером, але коли Майфон дальнім ударом ледь не влучив у пусті ворота, то гостьова команда стала грати обачніше.

Станом на 20 хвилину гри спостерігається рівна боротьба, де періодично команди збільшують швидкості.

Цетус із тим, що задіює при Сорокіна має перевагу в атаках, але вже неодноразово майфонівці цілили у ворота суперника із дальньої дистанції.

З кожною наступною хвилиною ціна помилки у матчі зростає, але команди йдуть на ризик. За 5 хвилин до завершення матчу після удару Орла за Цетус зіграла стійка воріт. Відповісти таким же гострим моментом команді Щерби не вдається. А згодом у гостей 5 фолів. Майфон постійно пресингує і не дає супернику при атаках якісно задіяти усіх 5 гравців.

На останній хвилині матчу Цетус робить відчайдушну спробу врятувати гру, але Майфон не лише вдало відзахищавшись ще й забив другий гол.