«Вектра» – «Халк» – 3:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

28 Січня, 2024

28 січня, 2024 р. Гра девятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Вектра (Черкаси) – Халк (Городище) – 3:2 (2:0)

Голи: Марущак (13), Зінченко (14), Лавріненко (27) – Лось (24,26)

Попередження: Марущак (Вектра)

Вилучення: Махно (Халк)

Учасники сьогоднішнього матчу ведуть боротьбу за місця з 1 по 3 за підсумками першого групового етапу. Значно кращі шанси у Вектри. Щодо Халку, то все залежить від того, чи вони перемагатимуть у наступних матчах, у тому числі і сьогоднішньому.

З огляду на поставлені завдання команди з перших хвилин акцентували увагу на атаку. Більше ніж 10 хвилин на майданчику була рівна боротьба з орієнтовно рівним обміном атаками, серед яких були близькі до небезпечних.

Під завершення першого тайму дався взнаки більший досвід виступів у змаганнях такого рівня у Вектри. У черкащан спочатку Марущак, а потім Лось змінили цифри на табло на свою користь – 2:0. На останніх секундах тайму гравець Халку отримав червону карту і, відповідно, городищенці старт другого тайму провели у меншості.

Чисельною перевагою черкащанам не вдалося скористатися. А далі почала спостерігатися з боку Халку значно дисципліновіша гра, що була до цього. Проте Вектра не збавляє темп і грає рівно без помилок. А на 20 хвилині у ворота Мальчика мав влітати третій гол, але голкіпера підстрахувала стійка воріт. Поки інтрига у матчі зберігається.

У середині другого тайму Халк перейшов до гри з п’ятим і за 6 хвилин до завершення матчу скорочує відставання у рахунку. Щоправда цьому посприяла помилка Дяка.

Як показали подальші події черкаська команда не серйозно віднеслася до зміни рахунку, а можливо втома далася взнаки. Як би там не було а на 26 хвилині рахунок став рівним – 2:2. Така зміна змусила Вектру активізуватися і Лавріненко знову виводить свою команду вперед.

За 100 секунд до фінальної сирени у Вектри Гордієнко мав шанс забивати для Ветри четвертий гол, але не влучив у пусті ворота.

Кінцівка гри пройшла під акомпанемент атак Халку, але рахунок більше не змінювався.