«Bakery» – «Слобода» – 2:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

28 Січня, 2024

28 січня, 2024 р. Гра девятого туру. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Bakery (Черкаси) – Слобода (Червона Слобода) – 2:1 (0:1)

Голи: Нікішов (26,28) – Швиденко (7)

Попередження: Кондратюк, Яцура – Таранович

З огляду боротьби за 1-3 місця за підсумками першого групового етапу у дев’ятому турі у Вищій лізі черговий цікавий матч. Команди ведуть боротьбу за путівку в основний (фінальний) етап Вищої ліги.

Перші п’ять хвилин команди провели обмінюючись рівномірно атаками. А потім була досить таки якісна атака від Слободи і рахунок на табло було змінено – 0:1. Рахунок який повністю не влаштовує черкащан.

Далі на майданчику багато боротьби у центрі поля, тому складно організовувати результативні атаки як одній, так і іншій команді.

За дві хвилини до перерви у бейкерівців п’ять фолів, але вони не зменшують бажання атакувати і не бояться, що можуть отримати ще один фол чи фоли.

Початок другого тайму почався з атак Bakery. Суперник змушений захищатися і поки можливостей атакувати за перші дві хвилини мав не багато. Проте згодом у Слободи з’являється шанс зрівнювати рахунок. Коли вже і  голкіпер Жежер був безсилий допомогти, на шляху польоту круглого у пусті ворота став гравець, здається це був Кравець.

20 хвилина матчу. На майданчику рівна  боротьба. У черкащан намагається частіше виходити на ударну позицію Демченко, який у попередньому матчі забив у свої ворота.

Поступово частіше бачимо атаки Bakery, а Слобода більше захищається і схоже, що їх покидають сили, які були на старті гри.

На 24 хвилині гри у Bakery 4 фоли, а у їхнього суперника – 5 фолів. Таким чином розв’язка гри очікується бути досить таки непередбачуваною. При цьому через хвилину черкащани по фолах зрівнялися.

26 хвилина – дабл-пенальті пробиває Нікішов – 1:1. Куліш зреагував на удар, але не зумів парирувати.

Через хвилину Куліш вже зумів у ігровому епізоді врятувати свою команду після удару від Джиоєва.

На 27 хвилині бажання забити гол матеріалізується у Bakery – 2:1 – гол забив Нікішов.

Слобода біжить атакувати ворота суперника зі своїм голкіпером, але досить таки поспішає і помиляється. Контратаки черкащан небезпечні, але також без забитих голів.

За 5 секунд до фінальної сирени бейкерівці порушують правила на Бобінському  і отримують дабл-пенальті у свої ворота. Дабл-пенальті у виконанні Дяченка Жежер відбиває.