«Майфон» – «Земельник» – 5:1. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

4 Лютого, 2024

4 лютого 2024 року. Десятий тур. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Майфон (Черкаси) – Земельник (Кропивницький) – 5:1 (2:1)

Голи: Вініченко (6,9), Давиденко (20), Зоря (21), Чорний (23) – Лопушенко (5)

Попередження:

Гру команди почали обережно, особливо не форсуючи подій. Першими рахунок у матчі мав відкривати Майфон – Пантелей перекинув м’яч через голкіпера у пусті ворота, але Манастирний підстрахував свого воротаря. А через хвилину у Земельника Лопушенко свій гольовий момент довів до логічного завершення – 0:1. Черкащанам потрібно було 40 секунд, щоб зрівняти рахунок – розіграш кутового влучним ударом завершив Вініченко – 1:1.

У середині першого тайму після удару Чорного з метрів 12-ти м’яч влучив у поперечку кропивницьких воріт. А вже через хвилину Вініченко знову змісив голкіпера Земельника виймати круглого із сітки свої воріт – 2:1.

Пропустивши другий гол гості зустрічі додали у швидкості і змусили суперника більше часу захищатися. При цьому Майфону вдається проводити небезпечні контрвипади. Проте у першому таймі більше забитих голів не було.

З перших секунд другої половини зустрічі команди почали діяти значно рішуче і швидше.

Коли почалася третя частина матчу Зоря точним пасом запускає у прорив Давиденка і той завершує свій прохід влучним ударом. А вже через хвилину Зоря б’є здалеку по воротах, де голкіпер Земельника виявився не готовим до такого – 4:1. До завершення гри у Земельника ще достатньо часу, щоб хоча б зрівняти рахунок. І він організовують штурм воріт Ткаченка. Майфон зі свого боку, хоч і має перевагу у три голи, не збавляє темп і на 23 хвилині Чорний забиває п’ятий гол – 5:1. Земельнику нічого не залишається робити як атакувати, але пройти захисні редути черкащан пройти не вдавалося. При цьому Майфон також на досягнутому зупинятися не збирався.

Кінцівку зустрічі команди провели обмінюючись атаками і без забитих голів.