«Халк» – «Bakery» – 1:7. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

4 Лютого, 2024

4 лютого 2024 року. Десятий тур. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Халк (Городище) – Bakery (Черкаси) – 1:7 (0:2)

Голи: Силка (28) – автогол суперника (5), Вечірній (9), Чепурний (22), Кравець (19), Онученко (23), Береговий (29), Нікішов (29)

Попередження: Баєв, Подгоський –  Онученко

З неймовірним настроєм цей матч почала черкаська команда. Річ у тім, що перемога Bakery знімає усі питання, щодо продовження участі на другому етапі у «Золотій лізі» Вищої ліги чемпіонату. Тоді як Халк уже точно гратиме у «Срібній лізі». Проте команда з Городища хоч і грає без особливих турнірних завдань досить таки активно демонструє свою налаштованість на атакувальні дії.

Гра почалася з рівної боротьби і обміном атак. Проте поступово черкаська команда почала частіше володіти м’ячем, а згодом їм вдається відкрити рахунок у матчі. Спроба халківців відразу відповісти також результативними діями не мала успіху. А от Bakery вдається знову змусити непоступливого суперника пропустити – 0:2. Більше забитих голів у першому таймі не було.

Рівномірний обмін атаками на початку другого тайму закінчилася влучним ударом від Кравця. На табло 0:3 і черкащани роблять вагому заявку на перемогу. Але Халк не збирається здаватися і змушує суперника думати постійно і про захист своїх воріт. Команда з Городища навіть почала атакувати зі своїм голкіпером. Бейкерівці зі свого боку особливо вже не поспішають атакувати, а чекають момент, щоб організувати контратаку. На 23 хвилині їм вдається організувати швидкий перехід від захисту до атаки і забити четвертий гол. Халк у відповідь намагається організувати також результативну атаку, але Bakery набрав свою крейсерську швидкість і зупинити їх вже було складно. Коли Онученко на 24 хвилині забив п’ятий м’яч у ворота Халка, стало зрозуміло, що команді з Городища буде складно сьогодні здобути бодай одне турнірне очко.

У підсумку Bakery здобув важливу перемогу, хоча і не втримав свої ворота «сухими».