«ЮГ-2000» – «Служба порятунку» – 2:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

4 Лютого, 2024

4 лютого 2024 року. Десятий тур. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. ЮГ-2000 (Черкаси) – Служба порятунку (Черкаси) – 2:3 (1:1)

Голи: Кравченко (4), Бурлін (11) – Кулик (9), Безродний (15), Дзюба (25)

Попередження: Кравченко – Безродний, Дзюба

Першими рахунок у матчі відкрив ЮГ-2000. Сталося це на другій хвилині матчу після введення м’яча від бокової лінії і не сильного удару Кравченком з під чужого гравця. Котолуп не був готовим до таких дій. Зміна рахунку вплинула на збільшення швидкостей з боку обох команд. Відповідно біля обох воріт побільшало моментів, але без результативного завершення.

На 10 хвилині у господарів Бурлін спочатку змінив ногою траекторію польоту м’яч і тим самим дезорієнтував Манжелу – 1:1. А через 20 секунд Бурлін бере на себе інціативу і реабілітується за попередній епізод – 2:1. Після чергової зміни рахунку напруга на майданчику зросла ще більше.

За три хвилини до перерви у ЮГ-2000 – нуль фолів, а у рятівників – п’ять (!). Але це не зупиняє Службу порятунку у їхньому бажанні спочатку зрівняти рахунок. І їм вдається це зробити. Білоус допустив втрату м’яча на половині поля суперника, а Безродний матеарілізував цю втрату у забитий гол – 2:2.

Після чергової зміни рахунку команди напевне вийшли на свої максимальні швидкості і від того небезпечних моментів ще більше стало біля обох воріт. У ЮГа кілька разів Манжела парирує складні удари. У Служби порятунку Котолуп виходить далеко із воріт і втрачає м’яч, який підбирає Куць і б’є здалеку по воротах, але не влучає.

25 хвилина зустрічі на табло 2:2, на майданчику рівна гра, але досить таки насичена гострими моментами.

На 26 хвилині у рятівників Безродний свій фланговий прохід міг завершувати голом, але своєчасний вихід із воріт Манжели зірвав його план. Проте через хвилину Дзюба після пасу від Зєнкова змусив все таки голкіпера ЮГа виймати круглого із сітки воріт – 2:3. Після цього господарі зустрічі переходять до атак із голкіпером. Служба порятунку змушена захищатися, але робить це спокійно і без суєти та при першій нагоді біжить в атаку.

Останні секунди зустрічі пройшли під акомпанемент атак ЮГ-2000, але рахунок у матчі більше не змінювався.