«Слобода» – РДС – 0:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

4 Лютого, 2024

4 лютого 2024 року. Десятий тур. Матч відбувся без глядачів.

Вища ліга. Слобода (Червона Слобода) – РДС (Михайлівка) – 0:4 (0:2)

Вища ліга. Слобода (Червона Слобода) – РДС (Михайлівка) – 0:4 (0:2)

Голи: Норенко (8), Пустовіт (15), Масоха (29), Автогол суперника (30)

Попередження: Лушпіган, Норенко, Стрикаль (усі РДС)

У цьому матчі зустрічаються команди, щодо який вже відомо, що вони за підсумками другого етапу далі у Вищій лізі боротимуться за медалі «Срібної ліги». Але як би там не було – на кону четверте місце турнірної таблиці.

Незважаючи на те, що особливих турнірних завдань це матч не вирішує, гравці обох команд акцентували увагу з перших хвилин на атакувальні дії.

Першим рахунок у матчі відкрив РДС – Норенко ударом із середньої дистанції змусив капітулювати Куліша –  0:1. Зміна цифр на табло кардинально не вплинула на активність команд – вони продовжували діяти розмірено і ретельно готуючи кожну атаку.

Ближче до перерви команди додали у швидкості і від того додалося гостроти у грі. Обмін атаками закінчився тим, що Пустовіт влучним ударом подвоїв перевагу своєї команди – 0:2.

Початок другого тайму учасники зустрічі провели у досить таки не швидкому темпі. Десь більше намагалася атакувати Слобода, але михайлівській команді вдавалося вчасно гасити атаки опонентів.

У середині другого тайму Дяченко у Слободи вийшов на перспективну позицію, але Оришечко зумів парирувати м’яч. Загалом РДС став давати супернику більше часу атакувати.

Досить велике бажання Слободи хоча б звести гру до нічиєї успіху не мала.

А РДС зумів довести гру до переможного завершення і вийти на четверте місце, яке перед цим матчем займала червонослобідська команда.