МСК «Дніпро» – «Земельник» – 3:6. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

7 Лютого, 2024

7 лютого 2024 року. Перенесена гра 8-го туру Чемпіонату Черкащини з футзалу серед команд Екстра-ліги.

МСК Дніпро (Черкаси) – Земельник (Кропивницький) – 3:6 (1:3)

Голи: автогол суперника (1), Сіренко (16), Сальніков (29) – Лобода (4, 9, 14, 21), Бондар (17), Лопушенко (30)

Попередження: Манастирний (Земельник)

Активніше гру почала черкаська команда і вже на 1 хвилині матчу удар Сіренка досяг мети. Щоправда був маленький рикошет від Манастирного, що дезорієнтувало голкіпера Земельника – Пастернака.

Пропустивши гол, кропивницька команда із великим завзяттям побігла відігруватися і згодом їм вдалося зрівняти рахунок – забитим голом відзначився Лобода.

Обмінявшись забитими голами, команди перейшли до обміну підготовленими атаками. До восьмої хвилини гри по створенню гострих моментів невелика перевага на боці господарів зустрічі. Але гравці Земельника і їхній голкіпер вчасно відводять загрозу від своїх воріт.

Уже у наступні дві хвилини зустрічі м’яч частіше у гостей, але черкащани застосовуючи пресинг не дають доводити атаки до логічного завершення. Проте на 9 хвилині зустрічі гостям вдається вперше у матчі вийти вперед – Лопушенко б’є по воротах, Пономаренку не вдається зафіксувати в руках шкіряну кулю і першим на добиванні Лобода – 1:2.

Помітно, що забитий гол додав впевненості гравцям Земельника і вони все частіше загрожують черкаським воротам. Під завершення тайму у черкаської команди не помічається той настрій, що був на початку гри. Натомість Земельник впіймав ритм гри і на 14 хвилині Лобода оформлює хет-трик.

Перед перервою могла забивати як одна, так і інша команда, але Сіренко у МСК і Манастирний у Земельника програли свої дуелі голкіперам.

На 30 секунді другого тайму Сіренко ударом із середньої дистанції змусив помилитися Пастернак і рахунок у матчі знову стає хитким – 2:3. Проте через півтори хвилини Бондар залишившись без опіки повертає біль менш комфортну перевагу своїй команді у рахунку – 2:4.  Ще через хвилину у господарів Завгородній міг забивати гол, але його сильному удару не вистачило влучності.

20 хвилина зустрічі, команди грають у середньому темпі і лише ривками додають у швидкості. Земельник очевидно, що не поспішає і чатує на помилку суперника. Дніпру ніяк не вдається налагодити регулярні атакувальні дії.

На 23 хвилині Манастирний завдяки вдалим індивідуальним діям робить ідеальний пас на Лободу і той забиває свій четвертий гол у матчі – 2:5.

МСК Дніпро опинився у дуже складній ситуації і робить відчайдушну спробу щоб вирівняти ситуацію, але часті не точні паси нівелюють усі їхні намагання. Натомість Земельник зменшує оберти, але і у такій ситуації знаходить моменти, щоб потурбувати голкіпера черкащан.

Досить швидко спливає час зустрічі. З кожною секундою у Дніпра стає все менше надій на те, щоб врятувати гру, але вони продовжують атакувати і на 29 хвилині Сальніков скорочує відставання у рахунку. Проте остаточний рахунок у матчі на останніх секундах гри  встановлює Земельник – 3:6