РДС – «Халк» – 3:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

10 Лютого, 2024

10 лютого 2024 р. 1 тур. Вища ліга. «Срібна ліга». Матч відбувся без глядачів.

1-ий тур. II етап, Вища ліга, «Срібна ліга». РДС (Михайлівка) – Халк (Городище) – 3:2 (0:0)

Голи: автогол суперника (9), Пустовіт (16, 16) – Мандрика (5), Силка (24)

Попередження: Стрикаль – Гичка

Для команд Вищої ліги почався другий етап змагань. Учасники цього матчу розігрують комплект нагород «Срібної ліги». У цій лізі три команди грають в одне коло – загалом три матчі, тож ціна набраних турнірний очок дуже висока. З урахуванням цієї особливості команди з перших хвилин вдалися до атакувальних дій. Рівномірний обмін атаками закінчився на 5-ій хвилині тим, що у Халка Мандрика, залишившись без опіки без труднощів обіграв Оришечка – 0:1. Після такої зміни рахунку очікувалося, що РДС організує рівну відповідь, але вийшло так, що городищенська команда посилила свої атакувальні дії, щоб закріпити попередній успіх.

У команди з Михайлівки дві основні четвірки поперемінно змінюють один одного, але до конструктивних дій справа ніяк не доходить. Проте на 9-ій хвилині РДСу «допоміг» голкіпер Халку Мальчик, який у простій ситуації якимось чином не влучив ногою по м’ячу – 1:1.

Далі на майданчику спостерігається рівна гра. Можливо трішки більше роботи у голкіпера господарів зустрічі.

Ближче до перерви команди прискорилися, але від побільшало неточних передач, а від того і якість гри страждає.

На 16 секунді Пустовіт у РДСу організував атаку і обігравшись із партнером по команді забиває гол. Ще через 17 секунд Пустовіт оформлює дубль – 3:1. Протягом наступних двох хвилин каркас михайлівських воріт двічі врятував команду від подальших неприємностей.

Після зміни рахунку на користь господарів зустрічі, у Халку гра дещо розклеїлась. Натомість у їхнього суперника з’явилося більше впевненості.

Згодом халківцям вдалося повернутися ігровий тонус, що був на старті гри, але РДС впевнено веде гру, маючи гандикам у два голи перед суперником.

На 24-ій хвилині Халк свою наполегливість втілює у забитий гол, який на свій рахунок записав Силка. РДСу уже не так комфортно, а у Халка з’явилася надія на здобуття турнірного/их очка/очок.

Із 27-ої хвилини Халк переходить до гри з п’ятим і їм вдається змусити суперника нервувати. Щоправда втрата м’яча біля штрафної опонентів дарує супернику шанс збільшити свою перевагу.

Остання хвилина зустрічі пройшла під акомпанемент атак Халку, але рахунок на табло так більше і не змінився.