«Вектра» – «Bakery» – 2:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Вища ліга)

10 Лютого, 2024

10 лютого 2024 р. 2 тур. Вища ліга. «Золота ліга». Матч відбувся без глядачів.

2-ий тур. II етап, Вища ліга, «Золота ліга». Вектра (Черкаси) – Bakery (Черкаси) – 2:2 (1:2)

Голи: Оришечко (10, 22) – Вечірній (10), автогол суперника (11)

Попередження: Лавріненко, Марущак, Скворцов – Джиоєв, Нікішов

Перший матч «Золотої ліги» у вищому дивізіоні. Дуже швидкий турнір другого етапу чемпіонату тому не варто говорити про важливість набраних трьох очок. При цьому результативність має також значення.

Досить таки потужно суперники почали гру. Налаштованість на спортивну боротьбу максимальна.

У першій половині зустрічі команди неодноразово мали можливості відкривати рахунок у грі, але у вирішальні моменти підводила або не точність, або надійна гра голкіперів. Та все ж на 9-ій хвилині із інтервалом у 10 секунд команди обмінялися забитими голами: спочатку Оришечко відзначився, а відповів тим же Вечірній. При цьому в обох випадках не обійшлося без помилок обох воротарів.

Після зміни цифр на табло темп зустрічі ще більше зріс. На 11-ій хвилині Марущак невдало вистав ногу і м’яч, який летів у бік воріт його команди, змінив траєкторію – 1:2.

До завершення першого тайму у команд особливих моментів, для зміни рахунку більше не було.

На старті другого тайму м’яч після сильного удару влучив у лице голкіпера Вектри і потрібен був деякий час, щоб відновитися. Тільки но Дяк став на місце як сильно пробивають по його воротах – голкіпер парирує складний удар.

Згодом майже хвилинна осада Bakery воріт суперника закінчилася втратою м’яча, внаслідок чого контратака і Оришеко зрівнює рахунок – 2:2.

Командам потрібно додавати у швидкості, що вони і роблять. У матчі з’являється більше видовищності і напруги. Кожен ігровий момент команди намагаються довести до логічного завершення.

23 хвилина зустрічі. Протягом цього проміжку часу м’ячем частіше володіють вектрівці, які намагаються вивести на ударну позицію Каймакова, коли той на майданчику. А загалом при першій нагоді у  Вектри кожен гравець готовий пробити по воротах. Щодо  Bakery, то трішки зменшили обороти – через втому чи зробили паузу – не відомо.

З наближення завершення гри «градус» зустрічі почав різко зростати. Емоції у гравців на найвищому рівні. Трішки фолів команди понабирали. На 27 хвилині у Вектри їх вже 4.

За 45 секунд до фінальної сирени у Bakery Чепурний з двох метрів перед пустими воротами направляє шкіряну кулю хтозна куди. Через 10 секунд Нікішов з 15 метрів не влучив у пусті ворота, які без опіки залишив Дяк.

На останніх секундах було більше нервів ніж конструктивної гри, але рахунок більше не змінився.