«Карбон» – «ЮГ-2000» – 2:8. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

10 Лютого, 2024

10 лютого 2024 р. 11 тур. Екстраліга. Матч відбувся без глядачів.

11-ий тур. Екстра-ліга. Карбон (Черкаси) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 2:8  (0:3)

Голи: Шкондін (27), Сергієнко (30) – Бурлін (3, 10, 11, 23, 30), Матвієнко (18), Бабенко (24), Манжела (29)

Попередження: Болюк (офіційний представник команди) – Мачульський, Матвієнко

Очікується досить таки цікавий матч. Наскільки він буде результативним складно спрогнозувати.

Потрібно відзначити, що через перебір жовтих карток цю гру у командах пропускають бомбардири – у Карбона – Кострома, а у ЮГа – Кравченко.

Досить активно команди почали зустріч, з акцентом на атакувальні дії. У карбонівців атаки більш підготовлені, тоді як ЮГ-2000 віддає швидким переходам від захисту до нападу. Як наслідок станом на 10 хвилину зустрічі на табло 0:3 на користь ЮГа і хет-трик Бурліна. Чи є вина Магльованого у пропущених голах? Напевне є. Але потрібно розуміти, що Бурлін гравець більше захисного плану і голкіперу карбонівців складно було читати дії автора забитих голів.

Зрозуміло, що Карбон такий хід подій не влаштовує і він робить відчайдушну спробу хоча б вирівняти ситуацію, але пройти добре організований захист суперника ніяк не вдається і від того вони нервуються. Згодом досить таки емоційний тайм добіг свого завершення.

Прогнозовано, Карбон з перших секунд другого тайму почав плести мереживо атак на ворота Манжели. Інколи їм вдається завершувати атаки ударами, але їх парирує голкіпер.

З високою націленністю карбонівців атакувати, у них зменшується ефективність захисту. На 18 хвилині Матвієнко скористався концентрацією суперника на атаці і забиває для своєї команди четвертий гол.

Карбон ще більше посилює тиск на ворота опонентів.  Уже і Магльований підключається до атак. На табло 22 хвилина зустрічі.

За сім хвилин до завершення гри Карбон у двох атаках поспіль допускає втрату м’яча, чим ефективно скористався суперник – 0:6.

У карбонівці до завершення гри було ще достатньо часу і бажання  щось кардинально змінити, але ЮГ-2000 не поспішаючи відзахищався і довів матч до перемоги, хоча і дозволив супернику забити не один м’яч.