У Черкасах відбудеться всеукраїнський благодійний турнір з футзалу серед ветеранів

11 Лютого, 2024

Всеукраїнський благодійний турнір з футзалу «VAMPRO+CUP2024» серед ветеранів пройде у суботу, 17 лютого 2024 року

Змагатимуться учасники протягом одного дня у два етапи. Спочатку шість команд, розділених на дві групи зіграють в одне коло. Далі у плей-оф перші місця розіграють головний трофей, другі місця визначать володаря «бронзового» комплекту нагород, а треті місця за підсумками групового етапу зустрінуться у матчі за 5-6 місця. Поєдинки триватимуть по 25 хвилин.

Організатором благодійного турніру з футзалу «VAMPRO+CUP2024» серед ветеранів виступив президент Федерації вільної боротьби Черкас Валерій Музика при підтримці і сприянні компанії VAMPRO+.

Наприкінці січня відбувся аналогічний всеукраїнський благодійний турнір «VAMPRO+CUP2024» серед дітей 2015/2016 років народження. Ці змагання проводилися не вперше і вже стали традиційними.

«Щодо турніру серед ветеранів, – говорить Валерій Музика, – то проводиться нами він вперше і сподіваємось також набуде свої популярності. Як і у попередньому турнірі, гравці усіх команд отримають медалі і подарунки, а команди – кубки. Окремо будуть відзначені кращі гравці у кожній команді. Плануємо усі матчі у прямому ефірі транслювати у YouTube та на сайті «Черкаський спорт». У турнірі візьмуть участь наступні команди: Група «А»: ФК «Казбет» (Черкаси), ФК «Чигирин», ФК «Чорнобай»; Група «Б»: ФК «Дніпро» (Черкаси), ФК «Світ Композитів» (Ватутіне), ФК «Агротех»  (Кропивницький)».